Pogledajte Disneyevu kratku božićnu priču

utorak, 10. studenog 2020.

Dirljivi kratki animirani film "From Our Family To Yours" u 3 minute govori o obitelji i tradiciji

Foto: YouTube

Disney je već objavio svoju božićnu reklamu (čestitku) u obliku animiranog kratkog filma koji donosi priču o baki, njezinoj unuci i obiteljskim tradicijama koje ih povezuju kroz godine.

Filmić prikladnog naziva From Our Family To Yours podsjetit će vas na vrijednosti koje i inače gledamo u Pixarovim kratkim animiranim filmovima (Float, Bao), a kako su obitelj, tradicija i nostalgija najvažniji u blagdansko vrijeme tako će vas ovaj uradak jednostavno osvojiti.

Priča je to o djevojčici Loli kojoj otac u 1940-ima daruje Mickey Mouse igračku koju će godinama kasnije darovati svojoj obožavanoj unuci. Lola i unuka tijekom godina održavaju svoje tradicije i povezanost, no kako unuka odrasta tako i interes za druženje s bakom i igračkom prestaju. No, kad shvati koliko je povrijedila baku potrudit će se vratiti joj blagdansko raspoloženje.

Disney je na ovoj reklami počeo raditi još prošlog prosinca. Marketinška direktorica u Disneyu Angela Affinita rekla je kako su znali da trebaju napraviti priču koja objedinjuje tradiciju i zajedništvo jer je to nešto s čime se ljudi diljem svijeta žele poistovjetiti. Pandemija koronavirusa, koju prošle zime nisu mogli predvidjeti, dodatno stavlja fokus na obitelj i ljubav. "Reklami smo pristupili jednako kao svakom Disneyevom kratkom filmu. Imali smo tri minute da ispričamo priču i damo vam da se poistovjetite s likovima", dodala je.

Osim što možete uživati u animiranom filmiću, Disney se uključio i u humanitarnu akciju pa svaki fan na Facebooku, Instagramu ili Twitteru može podijeliti svoje omiljeno sjećanje na blagdansku tradiciju uz hešteg #LoveFromDisney. Za svaku podijeljenu uspomenu Disney će donirati 1 dolar za Make-A-Wish, do maksimalnog iznosa od 100 tisuća dolara.

U nastavku možete pogledati ovaj dirljivi kratki filmić, a ako pozorno gledate vidjet ćete neke Easter Eggs poput kratkog isječka za Once Upon a Snowman, kolekciju Marvel, Star Wars i Disney DVD-a na polici, časopise National Geographic i slično.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti