Netflix otkazao seriju "Away" s Hilary Swank

četvrtak, 22. listopada 2020.

Nakon samo jedne sezone od 10 epizoda SF drama neće nastaviti priču, oglasila se i Swank na Instagramu

Foto: YouTube

Netflix ipak neće obnoviti svoju SF dramsku seriju Away za drugu sezonu.

Vijest o otkazivanju stiže samo šest tjedana nakon premijere prve sezone. U glavnoj ulozi našla se Hilary Swank kao astronautkinja Emma Green koja vodi prvu ekspediciju na Mars u svemirskom brodu Atlas. Ona predstavlja Sjevernu Ameriku i predvodi ekipu međunarodnih vrhunskih stručnjaka iz Kine, Rusije, Indije i Ujedinjenog Kraljevstva, no naizgled skladna ekipa uskoro će otkriti međusobne tenzije. Problemi se nižu jedni za drugim nakon što Green izgubi povjerenje djela ekipe zbog velikog problema na samom početku misije.

Swank je na svom Instagram profilu objavila kako je snimanje serije bilo nevjerojatno putovanje, te zahvalila svima koji su gledali seriju i naglasila kako je šteta što neće imati priliku pokazati gledateljima kako su zamislili Mars.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love and hope will always remain my “North Star” 🌟 It was an incredible journey my compadres. 🧑🏿‍🚀👩🏽‍🚀🧑🏼‍🚀🧑🏽‍🚀 . And thank YOU to all my extraordinary followers who watched and supported our beautiful show. Wish we were showing you Mars! Until the next one ✌🏽 . #AWAY

Objavu dijeli Hilary Swank (@hilaryswank)

Uz Swank glavne uloge imaju Josh Charles, Vivian Wu, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki i Talitha Bateman, dok se u seriji povremeno pojavljuju Monique Gabriela Curnen, Michael Patrick Thornton, Martin Cummins, Gabrielle Rose, Brian Markinson, Fiona Fu, Nadia Hatta, Alessandro Juliani i drugi. Seriju je osmislio Andrew Hinderaker prema istoimenom članku Chrisa Jonesa objavljenom u Esquireu.

Obožavatelji serije su blago rečeno razočarani jer je kraj prve sezone ostavio mnoga otvorena pitanja i mogućnosti za nove priče. Ovime je Away postala samo još jedna u nizu Netflixovih serija za koje se mislilo da će biti nastavljene, ali ništa od toga (Altered Carbon, The Society, GLOW, I Am Not Okay With This) i pretpostavlja se kako je otkazana zbog uobičajenih razloga: visokih troškova snimanja te nedovoljne gledanosti.

Serija Away dostupna je na Netflixu od 4. rujna i dugo je bila među top 10 najgledanijih sadržaja u Hrvatskoj na tom streamingu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti