Za nostalgičare: Bruce Willis ponovio ulogu Johna McClanea u reklami

utorak, 20. listopada 2020.

Kratki filmić od 2 minute zapravo je reklama za bateriju, ali je krcata omiljenim scenama i likovima

Foto: YouTube

Novo poglavlje u Umri muški priči je stiglo – barem na dvije minute u jednoj reklami!

Bruce Willis vratio se kao John McClane, ali ne u novom Umri muški filmu, već u reklami za DieHard bateriju tvrtke Advance Auto Parts. No, spot se isplati pogledati jer je krcat kultnim scenama, nekoliko likova i legendarnim Yippee-ki-yay!

Reklama dolazi u formi mini filma koji je okupio glumce iz kultnog filma iz 1988. godine pa su uz Willisa De'voreaux White (Argyle) i Clarence Gilyard (Theo) iliti taman adekvatna doza nostalgije za obožavatelje. Naravno, Umri muški ne može bez provlačenja kroz ventilaciju i eksplozija!

"Nikad nisam napravio nikakvu reklamu s likom Johna McClanea, ali Advance Auto Parts došli su mi s idejom da bateriju DieHard uključe u Die Hard priču kroz filmić koji je autentičan McClaneu, franšizi i njihovom proizvodu. Ono što izdvaja reklamu jest što im je pristup bio kao prema pravom filmu, pametan scenarij, intenzivna produkcija i zabavan spot. Mislim da je to ono što fanovi franšize i očekuju i mislim da će im se svidjeti", rekao je Willis o reklami.

Dodao je kako se uvijek zabavlja u ulozi McClanea te da mu je bilo odlično kako su u priču upleli De’voreauxa i Clarencea iz originalnog filma. Willisa smo u legendarnoj ulozi zadnje gledali 2013. u filmu Umri muški: Dobar dan za umiranje koji je imao velik uspjeh kod publike i zaradio je oko 300 milijuna dolara diljem svijeta, no kritika mu nije bila naklonjena. Postojali su planovi za šesti film (Willis je sam rekao kako mu je želja snimiti još jedan i onda umiroviti McClanea) i prequel o mladom McClaneu, ali prošle godine oni su do daljnjega stopirani.

Je li reklama zaista u duhu Umri muški franšize, preostaje vam da procijenite sami!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti