M. Night Shyamalan otkrio naziv svog novog filma

utorak, 29. rujna 2020.

Njegov najnoviji triler nosi naziv "Old", a navodno ga u kinima možemo očekivati na ljeto 2021.

Foto: PR Photos

M. Night Shyamalan osvojio nas je s odličnim trilerima, a sad radi na novom!

Filmaš koju svjetsku popularnost stekao filmom Šesto čulo radio je više-manje dobre filmove od kojih još svakako valja izdvojiti trilere Neslomljivi i Podvojen. Nakon ta dva filma svi su čekali epsku završnicu dugogodišnje trilogije, ali film Glass razočarao je većinu njegovih obožavatelja. Shyamalan zato sad ima novi projekt, novi triler kojim se želi vratiti na stari put: film Old.

Vijest o novom filmu Shyamalan je objavio na svom Twitteru uz prvu umjetničku fotografiju vezanu za triler. "Osjećam se kao da je čudo što stojim ovdje i snimam prvi kadar svog novog filma. Zove se Old", napisao je uz objavu.

Fotografija možda ne otkriva radnju, ali na posteru je jasno naznačeno da je film planiran za srpanj 2021. godine. Collider piše da se radnja navodno temelji na francuskom stripu Sandcastle Pierrea Oscara Levyja i crtača Frederika Peetersa koji je Shyamalan dobio kao poklon i komentirao da mu se toliko svidio da je otkupio prava na strip kako bi mogao raditi na adaptaciji scenarija. Strip prati grupu ljudi koja iz nepoznatog razloga ne može napustiti tajanstvenu plažu koja skriva mračnu tajnu koja ima veze s vremenom – opisivan je kao egzistencijalni horor u stilu Zone sumraka i Izgubljenih.

Poznata je i glumačka postava za Old koju čine Gael Garcia Bernal, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff, Vicky Krieps, Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird, Ken Leung, Rufus Sewell, Embeth Davidtz i Emun Elliott. Sad je samo pitanje je li zbilja riječ o ekranizaciji navedenog stripa i kad će nam Shyamalan otkriti nove detalje.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti