Predstavljena Amazonova verzija "Utopije"

srijeda, 19. kolovoza 2020.

Nova Amazonova serija temelji se na istoimenoj britanskoj seriji

Amazon je objavio službeni trailer za svoj nadolazeći remake Utopije, a serija bi premijeru trebala imati u petak, 25. rujna. Sudeći po temi ubojitog supervirusa, čini se kako dolazi u pravo vrijeme.

Osam epizoda stiže od spisateljice Gillian Flynn, koja stoji iza filma Nestala, koji je bio nominiran za Oskara. Serija je nadahnuta popularnom istoimenom britanskom serijom koju je stvorio Dennis Kelly. On na novoj seriji radi kao izvršni producent.

Sama serija je zapravo triler zavjere o spašavanju svijeta i traženju vlastitog mjesta u njemu. Priča prati grupu ljubitelja stripova koji se druže online i dijele istu opsesiju: o naizgled izmišljenom mjestu zvanom Utopija.

Becky (Ashleigh LaThrop), Ian (Dan Byrd), Samantha (Jessica Rothe), Wilson Wilson (Desmin Borges) i Grant (Javon “Wanna” Walton) će zajednički razotkriti tajna značenja sakrivena unutar stranica Utopije koja predviđaju prijetnje čovječanstvu. Grupa kreće na visoko-rizičnu avanturu koja ih dovodi oči u oči s glavnim likom iz stripa, Jessicom Hyde (Sasha Lane), koja im se pridružuje na misiji spašavanja svijeta.

U seriji također glume Farrah Mackenzie, Christopher Denham i Cory Michael Smith, uz pojačanje u liku Johna Cusacka i Rainna Wilsona.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti