Dirljivi trailer za dokumentarac o Robinu Williamsu

ponedjeljak, 10. kolovoza 2020.

Film "Robin's Wish" donosi posljednje dane ovog velikog glumca i najvjerojatniji razlog za njegovu preranu smrt

Foto: YouTube

U rujnu će premijerno biti prikazan dokumentarni film Robin's Wish koji donosi intiman portret Robina Williamsa i priču o tome što se zbilja dogodilo jednom od najvećih zabavljača svih vremena, ali i o tome protiv čega se njegov um neprestano borio.

Trailer za navedeni film malo koga nije dirnuo budući da je riječ o jednom od najvećih glumaca generacije. Williams je imao uloge u žanrovima od drame do komedije, a kako je mnogima bio najpoznatiji po ulogama u komedijama, u javnosti se uvijek činio dobro i svi su ga obožavali – njegova smrt bila je šok.

Robin Williams preminuo je od samoubojstva 11. kolovoza 2014. godine, a danas se tek rasvjetljuje priča koja je dovela do tragičnog kraja. Mnogi su se pitali kako je moguće da se jedan od najzabavnijih ljudi u industriji koji je donosio sreću i radost svima oko sebe, borio s toliko demona.

Neki Williamsovi suradnici, što je vidljivo iz trailera, govorili su kako se činio kako sasvim druga osoba na snimanju, a Williamsova udovica Susan Schneider Williams tek je nakon uvida u izvješće mrtvozornika bila suočena s činjenicom da je patio od bolesti poznate kao Lewy Body Dementia (Demencija lewyevih tjelešaca), jednog od oblika demencije koja je nažalost vrlo razorna i uzrokuju probleme koje određena osoba do tada uopće nije imala.

To je u najkraćim crtama okosnica istraživanja filma Robin's Wish koji otvoreno govori o Williamsu i potencijalnim triggerima koji su ga doveli do okončavanja života. Režiju potpisuje Tylor Norwood, a Robin's Wish bit će dostupan na streamingu i digitalno od 1. rujna.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti