TV Preporuke dana – Subota 8.8.

subota, 08. kolovoza 2020.

Jedan animirani film za djecu, jedan za odrasle, dva SF-a, triler i kultna krimi komedija

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8.8.

SERIJE / EMISIJE

Dobra bitka, HTV 2 u 23:20 sati
U tvrtki se vode žustre rasprave jer Liz i Maia zastupaju poznatog fotografa Rona Williamsa koji tuži ženu koja je na internetskoj stranici objavila detalje njihova odnosa. Jay nastavlja s istragom mogućih sumnjivaca u napadu na Adriana, a Diane primi iznenađujuću vijest od svoje knjigovotkinje.

FILMOVI

Svemirski kauboji, Doma TV u 19:55 sati
Sjedište NASA-e, 2000. Ruski komunikacijski satelit Ikon pretrpio je velika oštećenja, te se očekuje njegov ulazak u atmosferu i pad na nenaseljeno mjesto. Međutim, ruski general Vostov upozorava da nije riječ o običnom satelitu, već o važnoj letjelici čiji bi pad izazvao neprocjenjive posljedice. Stoga Bob Gerson iz NASA-e i njegova suradnica Sara Holland odluče pozvati umirovljanog Corvina kako bi im pomogao u popravku Ikonova navigacijskog sustava koji je SSSR svojedobno ukrao od SAD-a.

Dobri dinosaur, RTL u 20 sati
Iz Disney Pixar studija dolazi nam priča o epskoj avanturi u svijetu dinosaura gdje apatosaurus Arlo i dječak postaju najbolji prijatelji. Na putovanju kroz čudnovat krajolik, Arlo se suočava s vlastitim strahovima i spoznaje za što je sve spreman.

Simpsoni - film, RTL 2 u 20:15 sati
Sve započinje s Homerom, njegovim novim ljubimcem svinjom i silosu punom životinjskog izmeta - kombinacija koja će odriješiti katastrofu kakvu Springfield nikad nije iskusio. Dok je Marge bijesna zbog Homerove monumentalne pogreške, osvetoljubiva svjetina sruči se na domaćinstvo Simpsonovih. Obitelj jedva uspije pobjeći, ali ih uskoro podijele i lokacija i konflikt.

Terminator: Spasenje, Nova TV u 22:05 sati
2018. godina. John Connor vođa je otpora koji ljudi pružaju Skynetu i njegovoj vojsci Terminatora. No, pojava Marcusa Wrighta, stranca koji se sjeća jedino toga da je bio osuđen na smrt, stavlja na kocku budućnost u koju je John neupitno vjerovao. Kad započne Skynetov veliki napad, John i Marcus se nađu u središtu njegovih operacija i otkivaju strašnu tajnu mogućeg istrebljenja ljudske vrste.

Zdrpi i briši, Doma TV u 22:05 sati
Boksački promotor, kradljivac, narkošefovi, nepobjedivi boksač, okorjeli gangsteri…i - jedan neobičan pas. Svijet filma gusto je naseljen najnevjerojatnijim likovima, a radnja ne ostavlja vremena logici. U potrazi za ukradenim dijamantom, bitna je samo čista, 84-karatna – zabava!

Gospodin Brooks, HTV 1 u 22:25 sati
Kevin Costner je Earl Brooks, uspješni poslovni čovjek koji mora naučiti živjeti sa vlastitim željama. Naime, od malih nogu Earl osjeća potrebu za ubijanjem i smrću, ali kad shvati da je jedan od njegovih zločina imao svjedoka, morat će dati sve od sebe kako bi uspješno izbjegao detektivu koja ga progoni, riješio se ucjenjivača i pobrinuo se za poljuljani obiteljski život.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti