TV Preporuke dana – Srijeda 5.8.

srijeda, 05. kolovoza 2020.

Ovaj neradni dan donosi odlične filmske naslove i prigodni program

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5.8.

SERIJE / EMISIJE

Milijarde, HTV 1 u 23 sata
Axe priprema ratni plan u The Hamptonsu poslije katastrofalnog neuspjeha za Axe Capital u Sandicotu. Sudbina grada nesigurna je dok Axe traži savjet o tome kako da najbolje nadoknadi gubitak. Chuck postiže važnu pobjedu, no pritom udalji Wendy od sebe i par promijeni status svoje odvojenosti.

FILMOVI

Lincoln, HTV 2 u 21 sat
Višestruki Oskarovac, Steven Spielberg donosi nam priču o čovjeku koji je promijenio svijet i tijek povijesti, priču o velikom borcu za ljudska prava i predsjedniku Sjedinjenih Američkih država- Abrahamu Lincolnu. Dok se građanski rat razbuktava, američki predsjednik, kojeg utjelovljuje izvanredni Daniel Day-Lewis, bori se sa stalnim krvoprolićem na bojištu i sa velikim nesuglasicama unutar vlastitog kabineta vezanim uz njegovu namjeru da oslobodi sve robove. Njegova hrabrost, čvrsta moralna stajališta i odlučnost, njegovi odabiri i odluke promijenit će sudbinu generacija koje dolaze.

Kvadrat, HTV 3 u 21:05 sati
Christian je kustos u muzeju suvremene umjetnosti čiji se život okrene naglavačke kada mu nasred ulice ukradu mobitel i novčanik. Nakon što putem aplikacije locira mobitel odluči ostaviti gnjevno pismo u poštanskim sandučićima svih potencijalnih lopova. Suluda gesta pretvori se u noćnu moru kad Christian dobije neočekivani odgovor na svoje pismo.

Nešto posuđeno, Nova TV u 23:05 sati
Dok se približava proslavi tridesetog rođendana Rachel White se ne može oteti dojmu da joj život nije ispao onakav kakvom se nadala. Zaposlena je u prestižnoj odvjetničkoj tvrtci, ali radi prekovremeno za šefa tiranina. Njena najbolja prijateljica iz djetinjstva Darcy je prekrasna i puna života, ali kad se na rođendanskom slavlju pojavi i flertuje sa svojim zgodnim zaručnikom, to samo podsjeti Rachel da će ona i ove večeri, baš kao i svake druge, kući ići sama. Ovoga puta međutim, ipak ne ispadne tako.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti