Stiže novi originalni Pixarov film

petak, 31. srpnja 2020.

Disney je otkrio kako nam sljedeće godine stiže film "Luca", smješten u ljeto na talijansku rivijeru

Nakon fantastičnih nastavak kao što su Potraga za Dory, Auti 3, Izbavitelji 2 i Priča o igračkama 4, Pixar je krenuo i s nizom originalnih filmova. Početkom godine stigla je divna fantastična avantura Onward, a uskoro bi trebao izaći i film Soul, koji dolazi iz pera Petea Doctora, čovjeka iza izvrsnih filmova Izvrnuto obrnuto i Nebesa. Niz originalnih naslova nastavit će najnoviji projekt koji je Disney otkrio ovih dana, a koji nosi naziv Luca.

Film Luca će biti redateljski prvijenac talijanskog filmaša Enrica Casarose, koji je radio na Pixarovom kratkom filmu La Luna.

Kratki sinopsis koji je Disney objavio otkriva nam kako će nam novi Pixarov film predstaviti dječaka imena Luca, koji proživljava nezaboravno ljeto u priobalnom gradiću na talijanskoj rivijeri. Uz kratki opis otkrivena je i prva slika, koncept koji nas očekuje već sljedećeg ljeta.

Film smješten u Italiju, nezaboravno ljeto puno avantura? Zvuči vrlo slično kao Skrivena ljubav, no sigurni smo kako Pixar neće ići u takvom "odraslom" smjeru, barem ako je sudeći po prvoj slici, koja više donosi bezbrižnost i dječju zabavu.

Kako god bilo, talijanska avantura u filmu Luca trebala bi u kina stići početkom ljeta 2021. godine, ako sve pođe po planu.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti