"Kill Bill 3": Vivica A. Fox želi da je Zendaya osveti u potencijalnom nastavku

ponedjeljak, 13. srpnja 2020.

Foxina kćer u nastavku trebala bi se boriti s Umom Thurman i ona ima svog favorita za Quentina Tarantina

Foto: YouTube

U najnovijem intervjuu za NME Vivica A. Fox otkrila je svoje želje i nade za potencijalni treći Kill Bill film.

Fox ima ideju o tome koga želi vidjeti kao glavnu zvijezdu u filmu Kill Bill 3: Zendayu. Fox je u prvom Kill Bill filmu glumila Vernitu Green koju je Nevjesta Ume Thurman brutalno ubila na samom početku filma, i još se na kraju krvave scene obratila njezinoj kćeri: "Nije mi bila namjera to napraviti pred tobom. I za to mi je žao. Uzmi me za riječ da je to tvoja majka zaslužila. Kad odrasteš i ako budeš htjela, ja ću te čekati."

Redatelj Quentin Tarantino već godinama govori o tome kako će možda snimiti treći film, a još je davne 2004. godine rekao da bi se nastavak bavio Greeninom kćeri: "Zvijezda će biti kćer Vernite Green, Nikki. Imam već cijelu priču, Sofie Fatale dobit će sav Billov novac, odgojiti Nikki, koja će se potom obrušiti na Nevjestu. Nikki zaslužuje svoju osvetu kao što je i Nevjesta apsolutno bila zaslužila svoju."

Fox je još u svibnju natuknula kako Tarantino i Thurman (ponovno) razgovaraju o mogućem nastavku, a sad je navela Zendayu kao svog favorita i nada se da će njezin prijedlog još malo pogurati Tarantina da konačno nastavi raditi na trećem filmu. Kill Bill 1 i Kill Bill 2 zajedno su zaradili 335 milijuna dolara u kinima diljem svijeta

Ukoliko Tarantino uistinu odluči napraviti Kill Bill 3 to će ujedno biti njegov posljednji film jer je već nekoliko puta naglasio da se planira umiroviti nakon svog desetog projekta. Prošle godine gledali smo Once Upon A Time in Hollywood koji je bio njegov deveti dugometražni film. Zendayu smo prošle godine mogli gledati u HBO hit seriji Euphoria, te u novoj Sonyjevoj Spider-Man franšizi.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti