Emisija "Keep Cooking and Carry On" Jamieja Olivera stiže na Hulu

utorak, 30. lipnja 2020.

Kulinarska emisija fokusirana je na namirnice koje svi imaju kod kuće, a pokrenuta je zbog pandemije koronavirusa

Foto: YouTube

Kulinarska emisija Keep Cooking and Carry On pokrenuta tijekom izolacije zbog pandemije koronavirusa sad je našla svoj put do američkog tržišta i to preko servisa Hulu.

Jamie Oliver pokrenuo je svoju novu, jednostavnu kulinarsku emisiju čiji su cilj bili najjednostavniji recepti koje svi mogu pripremiti od namirnica koje imaju kod kuće tijekom nespecifične situacije u svijetu. Emisija je originalno emitirana od ožujka na britanskom kanalu Channel 4 i postigla je trenutačni uspjeh.

Kroz epizode je Goli kuhar pokazao gledateljima kako mogu biti kreativni s namirnicama koje svi imamo kod kuće, neovisno o visini budžeta. Jednostavni recepti uključuju one za kruh, domaću tjesteninu, pite i brownieje bez jaja.

Izvršna potpredsjednica Fremantlea Caroline Kusser, koji su osigurali prava za američku distribuciju za Hulu, rekla je: "S obzirom na jedinstvenu situaciju u kojoj se nalazimo nije postojalo bolje vrijeme da se gledatelji inspiriraju za kreativnost u kuhinji uz Jamiejeve zabavne i jednostavne recepte. Bit će to savršen dodatak za Hulu i njegov bogati katalog kvalitetnog britanskog programa."

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >