Lea Michele počela gubiti sponzore

srijeda, 03. lipnja 2020.

Sponzor je otkazao Michele nakon što ju je kolegica iz serije "Glee" optužila za "traumatično mikronasilje"

Lea Michele ovog se tjedna našla u velikim problemima: zvijezda serije Glee ostala je bez jednog od sponzora, prehrambene tvrtke HelloFresh, nakon što ju je njena bivša kolegica sa seta prozvala jer joj je zagorčavala život tijekom snimanja.

Samantha Ware je preko Twittera objavila kako su Micheline "traumatične mikroagresije" tijekom snimanja serije Glee utjecale na to da Ware počne propitkivati svoju karijeru u Hollywoodu.

Michele je na svom Twitteru objavila status vezan uz #BlackLivesMatter, podržavajući pokret nakon smrti Georgea Floyda: "George Floyd to nije zaslužio. Ovo nije izoliran incident i to mora prestati."

Njena kolegica Ware na to je komentirala: "Sjećaš se kad si moju prvu televizijsku ulogu učinila apsolutnim paklom?!?! Jer ja nikada neću zaboraviti. Mislim da si svima rekla da kad bi imala priliku da bi 'sr*** u moju periku', što je samo jedna od traumatičnih mikroagresija radi kojih sam počela sumnjati u karijeru u Hollywoodu."

Sponzor HelloFresh s time nije bio zadovoljan:

"HelloFresh ne podržava rasizam i diskriminaciju na bilo koji način. Žao nam je i razočaralo nas je kad smo saznali za optužbe protiv Lee Michele. Mi takve stvari uzimamo vrlo ozbiljno te smo prekinuli ugovor s Leom Michele, koji odmah stupa na snagu."

S obzirom na trenutnu situaciju u SAD-u, gdje su ulice prepune ljudi koji protestiraju protiv rasizma, nasilja i policijske brutalnosti prema osobama crnačke rase, samo je pitanje vremena kada će Michele ostati i bez drugih sponzora.

M.M.K.

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti