Patrick Schwarzenegger dobio ulogu u horor komediji

subota, 12. rujna 2015.

Sin Arnolda Schwarzeneggera pridružio se postavi serije "Scream Queens" koju predvodi Jamie Lee Curtis

 Patrick Schwarzenegger, sin mnogo slavnijeg oca Arnolda, inače model i glumac, pojavit će se u najnovijoj seriji Ryana Murphyja - Scream Queens

Njegova uloga još nije publici otkrivena, ali objavljeno je kako neće odmah upoznati njegov lik te da će se glumac pojaviti kasnije u sezoni. Patrick Schwarzenegger za sada ima nekoliko filmskih naslova ispod svoga pojasa, a najupečatljiviji su Grown Ups 2 u kojem je glumio uz Taylora Lautnera, te romantična drama Izgubljeni u ljubavi iz 2012. godine. 

Vijest o priključenju  Patricka Schwarzeneggera seriji "Scream Queens" objavio je kreator serije Ryan Murphy na svome Twitteru. 

"Scream Queens" je horor komedija čija je radnja smještena u mirni gradić u kojem se nalazi koledž i studentski kampus. U prvoj sezoni serije mirne stanovnike grada potrese serija umorstava na kampusu. 

U glavnim ulogama serije su Jamie Lee Curtis,  Emma Roberts, Lea Michele i Oliver Hudson, a prva sezona će se sastojati od 15 epizoda u trajanju od sat vremena. 
 
Produkcija na seriji je započela početkom ožujka, a premijera je najavljena za 22. rujna. Uz Ryana Murphyja i Brada Falchuka u stvaranju serije sudjeluje i Ian Brennan (Glee).

M.M.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti