Kapetan Pike dobiva svoju seriju!

ponedjeljak, 18. svibnja 2020.

"Star Trek: Strange New Worlds" je nova serija u franšizi "Zvjezdanih staza" koja će pratiti Pikea, Spocka i Broj Jedan

Kapetan Pike, Spock i Broj Jedan i službeno dobivaju svoju vlastitu seriju! Trojac omiljenih likova koje utjelovljuju Anson Mount, Ethan Peck i Rebecca Romijn predstavljeni su tijekom druge sezone serije Star Trek: Discovery, a sada ćemo ih gledati u njihovoj vlastitoj seriji.

Popularni likovi svoj će put u svijet Zvjezdanih staza pronaći u seriji Star Trek: Strange New Worlds, a za to se svakako mogu zahvaliti vjernim obožavateljima koji su pokrenuli peticiju za seriju o njihovim likovima.

Članovi posade U.S.S. Enterprise pridružili su se Discoveryjevom timu tijekom druge sezone, a ponovno se razišli na kraju sezone, kada je Discovery otišao u novu eru, koju će istraživati kroz treću sezonu. No, fanovi su željeli pratiti i Pikeovu priču te je CBS All Access počeo razmišljati o spin-offu.

Studio je rekao kako će Strange New Worlds pratiti ekipu U.S.S. Enterprisea u desetljeću prije nego je na brod stigao kapetan Kirk, tijekom njihovog istraživanja galaksije. Naziv nove serije i opis otkrivaju kako bi serija trebala više biti u epizodnom stilu poput originalnih Zvjezdanih staza, gdje će svaka epizoda imati zasebnu glavnu priču.

Akiva Goldsman je napisao scenarij za premijernu epizodu, a kada bi ona mogla imati svoju premijeru za sada još nije određeno.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti