Sony odgodio sve svoje velike filmove za 2021. godinu

srijeda, 01. travnja 2020.

"Morbius" i nastavak "Istjerivača duhova" neki su od naslova na koje ćemo morati pričekati do sljedeće godine

Foto: YouTube

Iz Sonyja je konačno stigla službena vijest o tome koji filmovi su odgođeni zbog pandemije koronavirusa i kad ih možemo očekivati u kinima.

Među prvim odgođenim naslovima je film Jasona Reitmana Ghostbusters: Afterlife iliti nastavak originalnih Istjerivača duhova koji umjesto 10. srpnja ove godine u kinima možemo očekivati 5. ožujka 2021. godine. Morbius s Jaredom Letom pomaknut je s 31. srpnja na 19. ožujka 2021., adaptacija video igrice s Tomom Hollandom Uncharted prebačena je s 5. ožujka 2021. na čak 8. listopada te godine, a animirani Petar Zecimir: Skok u avanturu nećemo gledati ovo ljeto 7. kolovoza, već 15. siječnja 2021. godine (prvo je bio odgođen s ovog ožujka na kolovoz, što očito nije bilo dovoljno).

Zasad neimenovani film u suradnji Sonyja i Marvela odgođen je s 8. listopada 2021. na neodređeno. U lipnju smo trebali gledati dramu s tematikom iz Drugog svjetskog rata Greyhound s Tomom Hanksom, ali film je skinut s rasporeda, također na neodređeno.

Novi raspored izlaska filmova isključivo je zbog pandemije koronavirusa zbog koje je većina kina diljem svijeta zatvorena, a zbog nje se odgađaju i snimanja serija i filmova.

Studio Sony se tako pridružio ostalim studijima koji su odgodili svoje potencijalne velike hitove kao što je Warner Bros. odgodio Wonder Woman 1984 na 14. kolovoza umjesto 5. lipnja (što je vrlo optimistično), dok su In the Heights i animirani Scoob odgođeni do daljnjega. Disney je odgodio Black Widow i Mulan, Universal nove Brze i žestoke, MGM novog Bonda Za smrt nema vremena, a Paramount Mjesto tišine 2.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti