Chris Evans i Michelle Dockery u prvom traileru za seriju "Defending Jacob"

četvrtak, 26. ožujka 2020.

Apple TV+ donosi novu dramsku seriju koja će biti dostupna od 24. travnja

Foto: YouTube

U novoj Appleovoj seriji, čiji smo prvi trailer jučer dobili, Chris Evans glumi oca (Andy) koji je doveden do ruba kad mu sina optuže za ubojstvo.

To je sažetak nove dramske triler serije Defending Jacob koja će se s osam epizoda prikazivati na streaming servisu Apple TV+, a u ulozi Andyjevog sina Jacoba našao se Jaeden Martell, kojeg znamo po ulozi u horor franšizi Ono.

Serija donosi priču o šokantnom ubojstvu koje uzdrma mali grad u Massachusettsu i prati okružnog tužitelja Andyja koji je rastrgan između svoje dužnosti i bezuvjetne ljubavi prema sinu Jacobu. U ulozi Andyjeve supruge i Jacobove majke Laurie našla se Michelle Dockery koju smo dobro upoznali u seriji Downton Abbey i nedavno smo je mogli gledati u Ritchiejevoj crnoj komediji Gospoda.

Svih osam epizoda režirao je Morten Tyldum koji je ujedno i izvršni producent uz Evansa, Rosalie Swedlin i Adama Shulmana. U ostalim ulogama su Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel, Sakina Jaffrey i J.K. Simmons.

Prve tri epizode serije Defending Jacob bit će dostupne 24. travnja nakon čega će izlaziti po jedna epizoda tjedno tako da je završna, osma epizoda planirana za 29. svibnja.

D.Ž.

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti