Sophie Turner mora preživjeti katastrofu u novom traileru za seriju "Survive"

srijeda, 25. ožujka 2020.

Novi streaming servis Quibi objavio je još jedan trailer za novu triler seriju koja stiže u travnju

Foto: YouTube

Nakon teasera po kojem smo tek mogli naslutiti o čemu se točno radi u novoj triler seriji Survive sa Sophie Turner, novi službeni trailer donosi nam odgovore na neka pitanja.

Sophie Turner je Jane, žena koja nakon terapije napušta ustanovu za odvikavanje i ukrca se na let koji će za skoro sve završiti kobno. Jane i Paul (Corey Hawkins) su dvoje potpunih stranaca koji jedini preživjeli ostaju zarobljeni na planinama okovanim snijegom i ledom. Jane, koja se i dalje bori sa svojim ovisnostima, trebat će prevladati svoje strahove i opasnosti koje su pred njom, te surađivati sa strancem.

Quibi je novi streaming servis koji će biti dostupan od travnja, a posebnost mu je što će biti dostupan samo za mobilne uređaje. Druga posebnost je to što će svaka epizoda serija i emisija (drame, komedije, trileri, reality emisije) trajati najviše 15 minuta, a za Quibi će trebati pretplata koja će iznositi 5 dolara mjesečno s oglasima, odnosno 8 dolara bez oglasa. Navodno će s pokretanjem biti dostupno oko 7 tisuća naslova i po novom će biti moguć 90-dnevni probni period.

Ako i dalje sve bude po planu, Quibi će startati 6. travnja kad će i Survive biti dostupan i to nova epizoda svaki dan. Serija je snimljena prema romanu Alexa Morela, a režiju potpisuje Mark Pellington.

D.Ž.

s

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti