Maya Hawke i Camila Mendes spremne na osvetu u filmu "Do Revenge"

srijeda, 10. kolovoza 2022.

Predstavljen je trailer za novi Netflixov film, koji na streaming uslugu stiže ovog rujna

Netflix je objavio novi službeni trailer za svoj nadolazeći film Do Revenge, u kojem glavne uloge imaju Maya Hawke i Camila Mendes. Lik kojeg glumi Hawke spreman je osvetiti se ljudima koji su ju povrijedili, a u tome će joj pomoći Mendes.

Trailer počinje s pričom o tome kako su se Drea (Mendes) i Eleanor (Hawke) povezale u zajedničkoj misiji osvete. Drein zvjezdani status među njihovom ekipom potpuno je uništen nakon što njen bivši dečko Max (Austin Abrams) na internetu podijeli njihovu vrlo intimnu snimku.

S druge strane su Eleanor i njena reputacija uništeni nakon što Clarissa (Ava Capri) proširi glasine kako je ona predatorica koja ju je pokušala prisiliti na poljubac. Nakon slučajnog susreta na parkiralištu, Drea i Eleanor se povežu i počnu smišljati kako će se osvetiti svojim najvećim neprijateljima.

Dvije novopečene prijateljice smisle plan u kojem će Drea uništiti Clarissu, dok će Eleanor pokušati ući u Maxov svijet i razotkriti kakav je zaista.

Jennifer Kaytin Robinson drži redateljsku palicu te potpisuje scenarij na kojem je radila i Celeste Ballard. Glumačku ekipu zaokružuju Jonathan Daviss, Alisha Boe, Rish Shah, Maia Reficco, Paris Berelc, Talia Ryder i Sophie Turner.

Film Do Revenge na Netflix stiže 16. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti