Sony odgodio premijeru svojeg animiranog filma "Petar Zecimir 2"

četvrtak, 12. ožujka 2020.

Nastavak dječjeg animiranog hita odgođen je s ožujka na kolovoz zbog koronavirusa

Foto: YouTube

U studiju Sony su odlučili odgoditi premijeru Petra Zecimira 2 i to do kolovoza, piše Variety.

Animirano-igrani film Petar Zecimir je 2018. godine zaradio ukupno 351 milijun dolara (budžet je bio oko 50 milijuna) s tim da je od toga 236 milijuna zaradio izvan Sjeverne Amerike. Budući da je situacija u cijelom svijetu prilično nepovoljna zbog širenja koronavirusa te se zatvaraju kina i odgađaju javna okupljanja, odluka o odgodi je sasvim razumljiva.

Navodno je na odluku utjecala i bojazan zbog piratstva ako film bude pušten u ožujku, ali i zbog konkurentskog filma Trolls World Tour (Trolovi: Svjetska turneja) koji još uvijek kao datum premijere ima 10. travnja. Podsjetimo, nedavno je zbog koronavirusa odgođen novi James Bond Za smrt nema vremena koji umjesto u travnju stiže u studenom.

U filmu je glas Petru Zecimiru je posudio James Corden, dok se Domhnall Gleeson i Rose Byrne nalaze u igranim ulogama. Glasove su još posudili Margot Robbie, Elizabeth Debicki, Damon Herriman i Lennie James. Režiju ponovno potpisuje Will Gluck.

Petar Zecimir 2 je u naša kina trebao doći krajem ovog mjeseca s podnaslovom Skok u avanturu, a prema sadašnjem planu ga u kinima očekujemo oko 7. kolovoza.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >