Stiže film prema novom romanu autorice "Pedeset nijansi sive"

četvrtak, 27. veljače 2020.

Universal je kupio prava na roman "The Mister" E. L. James koji je bio prošlogodišnji bestseller

Foto: PR Photos

Trilogija Pedeset nijansi sive postigla je veliki uspjeh kod čitatelja(ica) i kasnije u kinima pa su se autorica E. L. James i studio Universal dogovorili za još jednu suradnju!

Roman The Mister bio je prošlogodišnji najprodavaniji romantični roman koji se na listi New York Timesa na prvom mjestu držao punih devet tjedana, a preveden je na 33 jezika tako da je bilo samo pitanje vremena kad će se i koji studio odlučiti napraviti film. Priča se da je više studija bilo zainteresirano, no prava su na kraju pripala Universalu, baš kao što je to bio slučaj s Pedeset nijansi sive prije koju godinu.

E. L. James, osim što je napisala Pedeset nijansi je i producirala trilogiju, a isto će biti i s novim filmom. The Mister donosi priču o bogatom britanskom aristokratu Maximu koji se zaljubi u albansku sluškinju Alessiju koja je ilegalno u zemlji, nesvjestan da se žena nalazi u bijegu od trgovaca ljudima. Zasad nije poznato tko su favoriti za glavne uloge.

Nakon što je osvojila svijet svojom trilogijom Pedeset nijansi, James je 2015. godine izdala još jednu sličnu uspješnicu: priču ispričanu iz perspektive Christiana Greya Grey, a dvije godine kasnije nastavak Darker koji je također osvojio čitatelje. Njezine knjige prevedene su na 50 jezika i u svijetu je prodano više od 150 milijuna primjeraka pa ju je časopis Time proglasio jednom od najutjecajnijih ljudi na svijetu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti