TV Preporuke dana – Nedjelja 15.12.

nedjelja, 15. prosinca 2019.

Nedjeljna večer donosi novu epizodu "Supertalenta" i nekoliko hit filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 15.12.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
Posljednjih desetero kandidata od TOP 40 natjecatelja koji su zbog svog iznimnog talenta odabrani u polufinale od strane žirija, ove nedjelje borit će se za ulazak u finale showa. Posljednja emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu Supertalenta. Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju i doznajte kojih posljednjih troje natjecatelja ćemo gledati u velikom finalu Supertalenta!

Jamestown, HTV 2 u 21:50 sati
Yeardley se razboli i Redwick u tome vidi priliku da izazove građanske nemire. Aliceina optužba tjera Jamesa da istraži što se stvarno dogodilo Henryju, a Jocelyn shvaća da je podcijenila Temperance.

FILMOVI

Prevoditeljica, RTL 2 u 20 sati
Silvia Broome (Nicole Kidman) radi kao prevoditeljica u Ujedinjenim narodima. Jedne večeri, kad se slučajno vrati po torbu u prevodilačku kabinu, čuje razgovor iz kojega, unatoč šapatu, razabere da se planira atentat na predsjednika afričke zemlje Motabe, Zuwaniea (Earl Cameron), koji je masovnim ubojstvima slomio otpor pobunjenika. Silvia je prestravljena zbog onoga što je čula, jer misli da su je urotnici vidjeli i da će je pokušati ubiti. Prijavi sve policiji, no umjesto očekivane zaštite, podvrgnuta je temeljitoj istrazi.

Sam u kući 3, RTL u 20 sati
Nakon dva iznimno uspješna i rado gledana naslova, koji su se usjekli u trajno pamćenje djeci širom svijeta, treći dio serijala Sam u kući, umjesto Macaulaya Culkina u ulozi ostavljenog derišta koje mora braniti svoj dom od opasnih kriminalaca, predstavio nam je osmogodišnjeg Alexa D. Linza.

Kraj ljubavne priče, HTV 2 u 20:05 sati
Maurice Bendrix (Ralph Fiennes) i Sarah Miles (Julianne Moore) nekoć su bili jedan od najstrastvenijih londonskih parova. Netom prije svršetka Drugog svjetskog rata Bendrix nastrada u eksploziji tijekom zračnog napada, a Sarah se, iznenada i posve neobjašnjivo, odluči vratiti suprugu Harryju (Stephen Rea). Nakon oporavka, Bendrix pokušava zaboraviti svoju opsesiju, Sarah, no slučajan ga susret s Harryjem ponovno približi izgubljenoj ljubavi. Naime, Harry je uvjeren kako ga supruga vara. Lud od ljubomore, Bendrix pruža obećanje prijatelju kako će otkriti tko je Sarin ljubavnik...

X-Men, Doma TV u 21:45 sati
Oni su djeca atomskog doba, homo superior, naredna karika u evolucijskom lancu. Svaki od njih rođen je s jedinstvenom genetskom mutacijom koja se u pubertetu manifestira nevjerojatnim moćima: Cyclopsove (James Marsden) oči isijavaju razornu energetsku zraku, snaga Jean Grey (Janssen) je u telekinezi i telepatiji, a Storm (Halle Berry) može manipulirati svim oblicima atmosferskog vremena. Ali za obične ljude oni predstavljaju znanstvene neobičnosti - monstrume prirode - izopćenike koje preziru i boje ih se...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti