Prvi trailer za novog Bonda "No Time To Die"!

srijeda, 04. prosinca 2019.

Universal nas je počastio s prvim pravim trailerom koji će vas oduševiti, a tu je i nekoliko novih postera

Foto: Facebook

Studio Universal je u nedjelju objavio kratki teaser kojim nam je nagovijestio da nas uskoro čeka pravi trailer za novi film o najpoznatijem tajnom agentu Jamesu Bondu, a ubrzo nakon toga stigli su i posteri koji su nam približili likove iz filma. Pogledajte teaser.

No Time To Die navodno je zadnji film u kojem će Daniel Craig glumiti Jamesa Bonda kojeg je prvi put zaigrao u hitu Casino Royale 2006. godine. Craigu će ovo biti rekordni peti put u ulozi agenta 007 s tim da smo zadnji film mogli vidjeti 2015. godine kad je Spectre stigao u kina i zaradio ukupno odličnih 881 milijun dolara.

Teaser nije otkrio ništa o radnji osim nam pokazao prekrasne lokacije i skupe aute, ali zato je sad tu prava najava od čak dvije i pol minute! U traileru možemo vidjeti Bonda i sve njegove prijatelje, suradnike i neprijatelje. Možda najzanimljivije je vidjeti Ramija Maleka kao novog negativca, ali svaka scena u traileru ostavit će vas bez daha.

Najnoviji film u Bond franšizi trenutno je najskuplji James Bond u povijesti pa se obožavateljima čini da je ovo zbilja posljednji put da Craiga gledamo u toj ulozi. Glavnog negativca Safina glumi Rami Malek, a tu su Léa Seydoux kao Madeleine Swann, Lashana Lynch je Nomi, Ben Whishaw je Q, Ana de Armas je Paloma, Jeffrey Wright je Felix Leiter (stari Bondov prijatelj koji ga zamoli za pomoć protiv opakog negativca), Ralph Fiennes je M, Christoph Waltz ponovno je Blofeld, a Naomie Harris Eve Moneypenny. Režiju potpisuje Cary Joji Fukunaga koji je napisao scenarij s Neilom Purvisom, Robertom Wadeom i Scottom Z. Burnsom te Phoebe Waller-Bridge koja je angažirana kako bi uglancala scenarij i posebnu pažnju dala ženskim likovima.

Još uvijek nema konkretne vijesti o tome tko bi mogao biti sljedeći James Bond; zadnje glasine su bile da ćemo dobiti žensku agenticu koja će zamijeniti Bonda (priča se da je riječ o Lashani Lynch koju gledamo u ulozi Nomi).

No Time to Die u kinima očekujemo 2. travnja 2020. godine, a prvi trailer pogledajte u nastavku!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti