"Green Lantern" dobiva još jednu šansu

srijeda, 27. studenog 2019.

Unatoč neuspjehu posljednje ekranizacije stripa "Green Lantern", Warner Bros. planira novu verziju

Sjećate li se filma Green Lantern iz 2011. godine? Warner Bros. i Ryan Reynolds bili bi sretni kada bi svi zaboravili na postojanje tog filma. Vjerojatno je zato studiju trebalo toliko vremena da uopće počne razmišljati o novom pokušaju ekranizacije istoimenog stripa.

Kako je njihov Joker dobio same pohvale, a nadaju se i da će Birds of Prey i novi Odred otpisanih postići jednak uspjeh, čini se kako je studio ipak odlučio dati još jednu šansu stripovskom junaku Green Lanternu.

Internetom je počela kružiti vijest kako je Green Lantern Corps, projekt o kojem se razmišlja još od 2015. godine, i dalje visoko na listi prioriteta za Warner Bros. Geoff Johns bi trebao do kraja godine predati prvu verziju scenarija, a on bi se onda mogao naći u rukama J.J. Abramsa i njegove produkcijske kuće, radi nedavno postignutog dogovora između Abramsa i studija.

Za sada još nije poznato hoće li stvari zakomplicirati televizijska serija o Green Lanternu koju Johns i Greg Berlanti rade za HBO Max, novi streaming servis koji pokreće HBO.

Svi detalji vezani uz produkciju za sada još nisu otkriveni tako da samo možemo nagađati što nas čeka. Računamo da Ryan Reynolds nema želju reprizirati svoju ulogu, koja ga baš i nije proslavila.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti