Clive Owen kao Bill Clinton u novoj "Američkoj kriminalističkoj priči"

ponedjeljak, 18. studenog 2019.

Novo poglavlje nazvano je "Impeachment: American Crime Story" i očekujemo ga krajem rujna sljedeće godine

Foto: PR Photos

Nagrađivani glumac Clive Owen dobio je ulogu bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona u trećoj sezoni Američke kriminalističke priče.

Nova sezona podnaslova Impeachment: American Crime Story fokusirat će se na opoziv tadašnjeg predsjednika i skandal oko Monice Lewinsky koji je obišao svijet. U ulozi Lewinsky bi se trebala naći Beanie Feldstein dok će Sarah Paulson zaigrati Lindu Tripp, a Annaleigh Ashford Paulu Jones. Zasad nije poznato tko će glumiti Hilary Clinton, a otprije se zna da ona neće biti među glavnim likovima. Scenarij za treću sezonu je napisala Sarah Burgess.

Radnja će se temeljiti na knjizi Jeffreya Toobina A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President. Produkcija počinje početkom 2020., a seriju na malim ekranima očekujemo 27. rujna te godine.

Prva sezona bavila se suđenjem O.J.-u Simpsonu i oduševila je kritiku i gledatelje, a imala je čak 22 nominacije za nagradu Emmy od kojih je osvojila njih 9. Druga sezona je obradila ubojstvo Giannija Versacea i od 19 nominacija za Emmy osvojila je njih 7. Treća sezona tako bi trebala izaći tijekom kampanje za američke predsjedničke izbore 2020. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti