HBO serija "Čuvari" imala najgledaniju premijeru nakon "Westworlda"

srijeda, 23. listopada 2019.

Serija Damona Lindelofa prvi dan je privukla 1,5 milijuna gledatelja na digitalnim platformama

Foto: YouTube

Nova verzija Čuvara čeka se već tjednima, ako ne i mjesecima, tako da je uspjeh premijere bio zagarantiran!

Serija koju potpisuje Damon Lindelof prema kultnim stripovima Davea Gibbonsa i Alana Moorea imala je, prema podacima portala Variety, 1,5 milijuna gledatelja ne nekoliko HBO digitalnih platformi (HBO, HBO Now i HBO Go) u noći s nedjelje na ponedjeljak čime je ostvarila najjači digitalni debi za HBO seriju nakon premijere Westworlda u 2016. godini (1,96 milijuna). Na samom HBO kanalu gledalo ju je još oko 800 tisuća gledatelja čime je postala najgledanija nova serija ove godine.

Radnja serije je smještena u alternativnu stvarnost u kojoj su maskirani osvetnici tretirani kao kriminalci. Vremenski je smještena 30 godina nakon događaja iz stripova čime je zamijenila napetost prouzrokovanu Hladnim ratom 1980-ih s modernim događajima koji naglasak imaju na problematiku među rasama s autoritetom policije.

U glavnim ulogama su Jeremy Irons, Regina King, Jean Smart, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Adelaide Clemens, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, Lily Rose Smith i Adelynn Spoon. Trenutno nije poznato planira li se druga sezona serije.

Čuvari se na našem HBO-u premijerno prikazuju u noći s nedjelje na ponedjeljak u 3 sata te ponedjeljkom u 20 sati za sve one koji nisu mogli gledati premijeru epizode u ranim jutarnjim satima. Druga epizoda na redu je već 28. listopada u 3 sata, odnosno u 20 sati.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti