TV Preporuke dana – Subota 12.10.

subota, 12. listopada 2019.

Subotnja večer donosi popularnu emisiju "Supertalent" te nekoliko starijih i novijih filmskih hitova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12.10.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
Treća epizoda gledatelje očekuje iznimno ove subote. Nakon što su prvi kandidati probili led, a vidjeli smo i koja su dva zlatna gumba sedme sezone, treća emisija donosi nova uzbuđenja, zanimljive kandidate i njihove talente.

Isto nebo, HTV 2 u 22:50 sati
U središtu radnje ove njemačke miniserije su zbivanja tijekom hladnog rata i sudbine dviju obitelji, svake s jedne strane Berlinskog zida. Sve se vrti oko istočnonjemačkog špijuna koji se služi zavođenjem kako bi otkrivao tajne te njegove mete, žene s druge strane zida.

FILMOVI

Jurski svijet, RTL u 20 sati
Radnja Jurskog svijeta smještena je 22 godine nakon događaja koji su se zbili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakavog je prvobitno zamislio John Hammond. No, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna.

Babylon A.D., RTL 2 u 20 sati
Moćni kriminalac Gorsky (Gérard Depardieu) unajmio je plaćenika Tooropa (Vin Diesel) da dovede časnu sestru Auroru iz ruskog samostana u New York. Na putu do New Yorka, Aurora (Mélanie Thierry), njena štićenica Rebeka (Michelle Yeoh) i Toorop meta su brojnih plaćenika koji žele ugrabiti Auroru. Toorop shvaća da ona ima posebne sposobnosti, a pri dolasku u New Yok doznaju da je samostan iz kojeg ona dolazi bio napadnut i uništen...

Starsky i Hutch, HTV 1 u u 20:05 sati
Policijskim detektivima Davidu Starskom (Ben Stiller) i Kenu Hutchinsonu (Owen Wilson) u posljednje vrijeme i ne ide baš najbolje. Stoga ih njihov zapovjednik kapetan Dolby (Fred Williamson) odluči spojiti u par. Istovremeno gradom sa svojim poslušnicima vlada prijetvorni trgovac kokainom Reese Feldman (Vince Vaughn) koji namjerava proširiti posao. Zatomivši međusobno nepovjerenje, Starsky i Hutch krenu u raskrinkavanje glavnog narkomafijaša u gradu.

Suze boga sunca, HTV 1 u u 21:50 sati
Poručnik američkih marinaca Waters (Bruce Willis) dobije zadatak da spasi liječnicu Lenu Kendricks (Monica Bellucci), koja je zatočena u Nigeriji u kojoj "bjesni" rat. Kad Waters dođe u Nigeriju, dr. Lena Kendricks odbije napustiti izbjeglice koji su pod njezinom skrbi te nagovara Watersa i njegove ljude da ih otprate kroz opasnu džunglu do kamerunske granice. Kada bez ikakva razloga vojska pobunjenika krene za njima, oni ostanu potpuno zbunjeni, a potom otkriju da se među izbjeglicama nalazi jedini preživjeli član obitelji koja je vladala zemljom.

Na rubu budućnosti, Nova TV u u 22:40 sati
Impresivna znanstveno-fantastična blockbuster akcija s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi! Film je snimljen prema hvaljenom romanu japanskog pisca Hiroshija Sakurazake Sve što moraš učiniti je ubiti. U svijetu budućnosti Tom Cruise je poručnik Wiliam Cage koji se bori u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom, on se nađe zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke u kojoj i umire. Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, Cage nakon nekog vremena postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti