Stiže nova "Battlestar Galactica"

srijeda, 18. rujna 2019.

Sam Esmail namjerava napraviti reboot omiljene znanstveno-fantastične serije za streaming servis Peacoock

Čini se kako će zaista svaki studio uskoro imati i svoj streaming servis! Već smo saznali kako će se u taj posao baciti i NBCUniversal, koji su najavili kako će njihov streaming servis Peacock s radom krenuti u travnju 2020. godine.

Najavili su kako, uz već poznate naslove, možemo očekivati mnoštvo novog, originalnog sadržaja, a najnovije vijesti otkrivaju nam kako im ni rebootovi neće biti strani.

Peacock će nam donijeti povratak znanstveno-fantastičnog klasika, ali u novom ruhu: Sam Esmail radi novu verziju serije Battlestar Galactica.

Za sada nije puno otkriveno o premisi, ali Esmail je navodno veliki obožavatelj serije te je rekao NBCUniversalu kako se taj naslov nalazi visoko na listi projekata s kojima se želi baviti u četverogodišnjem angažmanu koji ima s njima.

Originalna serija na malim se ekranima našla tijekom sedamdesetih, a veću je popularnost stekla početkom ovog stoljeća, kada je na male ekrane stigao reboot, pod vodstvom Ronalda D. Moorea. Esmail je u kontaktu s Mooreom, koji je navodno blagoslovio ideju da on preuzme franšizu, najviše radi toga što je Esmail veliki obožavatelj serije.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti