Archer je u svemiru

utorak, 16. travnja 2019.

Predstavljen je trailer za sezonu "Archer: 1999", koja ekipu stavlja u znanstveno-fantastično područje

FXX je objavio prvi trailer za desetu sezonu serije Archer, koja nosi naziv Archer: 1999 te smješta animiranu seriju u teritorij znanstvene fantastike. Nova sezona nadahnuta je Alienom, a donosi nam svima omiljenu ekipu na svemirskom brodu i u interakciji s vanzemaljcima.

Omiljena animirana serija poprimila je antologijski format prije nekoliko sezona kada je napravljen Archer: Dreamland, nakon čega je bila sezona Danger Island i sada 1999. Sve te priče odvijaju se zapravo u Archerovoj glavi, dok je on u komi.

Za novu sezonu FXX je objavio i službeni opis radnje i likova:

Archer je animirana humoristična serija koja prati Sterlinga Archera, Lanu Kane i njihovu ekipu neprilagođenih na brodu M/V Seamus. Najbitnije pitanje koje se postavlja dok istražuju duboki svemir i pokušavaju nadmudriti ogromne vanzemaljce, intergalaktičke gusare i opake lovce na glave: kako da prežive jedni druge?

Svoje glasove u seriji posuđuju H. Jon Benjamin kao kapetan Sterling Archer, koji puno pije; Aisha Tyler kao Archerova dokapetanica i bivša žena kratkog fitilja Lana Kane; Jessica Walter kao Archerova majka, tračak energije Malory Archer; Judy Greer svoj glas posuđuje borbenoj pilotkinji, oku sokolovu Cheryl/Carol Tunt; Chris Parnell je prvi časnik, vječno željan pažnje Cyril Figgis; Amber Nash svoj glas posuđuje snagatorici u ekipi Pam Poovey; Adam Reed je potpuno izgubljen u svemiru i prostoru Ray Gillette; a Lucky Yates je sintetički čovjek upitnog morala Algernop Krieger.

Deseta sezona, koja s prikazivanjem kreće 29. svibnja, trebala bi biti i posljednja jer je tvorac serije Adam Reed odlučio završiti svoj angažman. Hoće li to zaista biti tako ostaje nam pričekati i vidjeti.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti