Jackie Chan i Chris Tucker s jednom fotkom najavili "Gas do daske 4"?

utorak, 09. travnja 2019.

12 godina je prošlo od zadnjeg nastavka, a fanovi se nadaju da bi zajednička fotografija mogla biti potvrda filma

Jesu li Jackie Chan i Chris Tucker konačno spremni za snimanje filma Gas do daske 4?

Prije točno 12 godina u kina je stigao Gas do daske 3 i unatoč šuškanjima pa najavama, novi nastavak (još) nismo dočekali. Internet sad ne prestaje komentirati najnoviji događaj. Naime, Chris Tucker je tijekom vikenda posjetio Jackieja Chana kako bi proslavili Chanov rođendan, a dvojac se slikao pokazujući broj 4 zbog čega mnogi nagađaju da nam žele reći kako će glavni inspektor Lee i detektiv Carter ponovno rješavati slučajeve.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ctuckerworld (@christucker)

Podsjetimo, zadnju vijest o četvrtom filmu smo čuli u listopadu 2017. godine kad je Chan rekao da bi scenarij mogao biti uskoro gotov. "Već sedam godinama odbijamo scenarij za scenarijem, a jučer smo se konačno složili. Scenarij još prolazi neke prepravke, a sljedeće godine bismo mogli početi sa snimanjem ako Tucker pristane", izjavio je tada. Gas do daske 4 tad niti je ušao u produkciju niti je projektu ikad dano zeleno svjetlo.

Franšiza je započela u rujnu 1988. godine kad je akcijska komedija Gas do daske osvojila svijet ponajviše zbog odličnog dvojca koji čine Chan i Tucker. Taj film je zaradio 244 milijuna dolara diljem svijeta, najbolje je prošao Gas do daske 2 s 347 milijuna dolara, a Gas do daske 3 zaradio je 258 milijuna dolara.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2019 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >