Stigao prvi trailer za "Once Upon a Time in Hollywood"

četvrtak, 21. ožujka 2019.

Prvim kadrovima je predstavljen novi film legendarnog filmaša Quentina Tarantina

Četiri godine nakon izlaska filma Mrska osmorka na red za izlazak došao je novi film Quentina Tarantina, a danas za njega imamo prilike vidjeti i prvi kraći najavni trailer.

Once Upon a Time in Hollywood deveti je Tarantinov film (Kill Bill 1 i 2 se računaju kao jedan film) i obećava nam pregled kraja Zlatnog doba Hollywooda, sa zvjezdanom glumačkom ekipom koju predvode Leonardo DiCaprio i Brad Pitt.

Smještena u 1969. godinu u Los Angeles, priča prati zvijezdu televizijskih vesterna Ricka Daltona (DiCaprio) i njegovog dugogodišnjeg dvojnika Cliffa Bootha (Pitt) i njihove pokušaje da se dočepaju velikih filmskih platna. Film će se također djelomično odvijati u vrijeme obiteljskih ubojstava Charlesa Mansona, a jednu od njegovih žrtava, glumicu Sharon Tate, glumit će Margot Robbie.

Poznavajući Tarantina i njegov rad, ovaj će film sigurno dobro uloviti detalje o eri filmova koji su prošlost i popularnoj kulturi s preciznim detaljima.

U traileru također vidimo Mikea Moha u ulozi Brucea Leeja, dok glumačku ekipu još čine Damian Lewis, Kurt Russell, Al Pacino, Tim Roth i mnogi drugi.

Once Upon a Time in Hollywood u kina stiže početkom kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari (21)
Povezane vijesti

Ostale vijesti