Charlize Theron i Seth Rogen u političkoj komediji "Long Shot"

ponedjeljak, 18. veljače 2019.

Stigao je trailer za komediju u kojoj se Theron kandidira za predsjednicu i zaposli Rogena da joj piše govore

Pod teretom marketinški neprivlačnog naziva filma - Flarsky, prema prezimenu lika kojeg utjelovljuje Seth Rogen - nova komedija s Rogenom i Charlize Theron prošla je rebrendiranje i vratila se pod novim nazivom. Film Long Shot je sada predstavljen i prvim trailerom.

Theron se nalazi u ulozi Charlotte Field, jedne od najutjecajnijih žena na svijetu. Pametna, sofisticirana i uspješna, ona je moćni diplomat s talentom za skoro sve. Fred Flarsky (Rogen) je nadareni i slobodoumni novinar talentiran za samouništenje. Fred i Charlotte nemaju baš ništa zajedničko. osim da je prije mnogo, mnogo godina ona bila njegova dadilja i prva ljubav.

Kad se Fred neočekivano susretne sa Charlotte, on ju šarmira šalama na svoj račun i svojim uspomenama na njen mladenački idealizam. Kad se Charlotte krene pripremati za predsjedničku kandidaturu, impulzivno zaposli Freda da joj piše govore, unatoč negodovanju svojih savjetnika.

Potpuno izgubljen u Charlottinom elitnom timu, Fred je nespreman na glamurozan život s visokim ulozima. Međutim, između njih dvoje pojave se iskre i kemija između njih vodi ih na ludu romantičnu avanturu ispunjenu nevjerojatnim, često i vrlo opasnim incidentima.

Jonathan Levine nalazi se u redateljskoj fotelji, a scenarij su zajednički napravili Liz Hannah i Dan Sterling. Long Shot u kina stiže 3. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti