Osveta je sve što je ostalo

utorak, 02. listopada 2018.

Trailer za sumorni i mračni povijesni triler "Black '47"

Black '47 je nadolazeća povijesna priča o osveti koja je postavljena u Irsku usred velike gladi koja je sredinom 19. stoljeća devastirala zemlju. Ime je dobio po najgoroj godini gladi koja je trajala od 1845. do 1849. godine.

James Frecheville glumi Feeneyja, bivšeg Connaught rendžera koji je dezertirao iz britanske vojske kako bi se vratio kući u Irsku da bi pomogao svojoj obitelji tijekom gladi. Na povratku je doznao da mu je majka umrla od gladi, brat mu je bio obješen jer je izbo izvršitelja kada je njegova obitelj izbačena iz svog doma, a njegova sestra, nećak i nećakinja žive u napuštenoj kući.

Međutim, kada agenti stanodavca i policija dođu da ih izbace i iz te kuće, njegov nećak biva ubijen, Feeney uhićen, a dom uništen. Feeney uspijeva pobjeći, ali do trenutka kad se uspije vratiti ostatak obitelji je već umro od izloženosti. S ništa za izgubiti, Feeney kreće prema onima koji su odgovorni za uništenje njegove obitelji.

Redatelj filma je Lance Daly, a glume: Hugo Weaving, James Frecheville, Jim Broadbent, Stephen Rea, Freddie Fox, Barry Keoghan, Moe Dunford i Sarah Greene.

D.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >