Jessica Alba pati od postporođajne depresije?

srijeda, 31. prosinca 2008.

Dok čitate o glumičinim psihičkim problemima, pogledajte video paparazza koji joj razbija retrovizor

Holivudska seks bomba, koja je u lipnju rodila kćer Honor Marie, još je za vrijeme trudnoće priznala kako nerijetko ima "epizode" koje su se, po svemu sudeći, nastavile i nakon poroda. Alba, naime, Hollywoodom već dugo ne šeta sa smiješkom na licu, a njezini prijatelji ispričali su američkim medijima kako zbog postporođajne depresije već mjesecima redovito posjećuje psihijatra.

"Raspoloženje mi se mijenja iz minute u minutu. Casha (supruga, op. a.) sam nekoliko puta izbacila iz kuće, a on jadam sve to dobro podnosi. U zadnje vrijeme čak zna i kad mi se sladoled jede, a kad mi se od njega povraća", izjavila je Jessica Alba u visokoj trudnoći, ali nakon rođenja prvog djeteta u medijima više nije željela govoriti o svom psihičkom stanju. Ono je, prema tvrdnjama njezinih prijatelja, krhko i vrlo promjenjivo, a atraktivna glumica u svemu ima podršku supruga Casha Warrena, koji je odlučio s njom proći kroz teško razdoblje prilagodbe na majčinstvo.

Zbog paparazza pati i imovina

I dok se novinari bave njezinim psihičkim stanjem, paparazzi i dalje trče za glumicom kako bi urednicima donijeli svježe fotke. Jedan je fotograf ovih dana u trčkaranju za Albom i Warrenom otišao predaleko, pa im je razbio retrovizor, no nije, kao u hrvatskom slučaju, doživio mlataranje golf palicom. Upozorenje ljutitog supruga ovog puta je valjda bilo dovoljno.

Komentari (4)
Povezane vijesti

Ostale vijesti