Nova serija "Policajke iz L.A.-a" premijerno na Doma TV-u

nedjelja, 01. studenog 2020.

Jessica Alba u ulozi neustrašive losanđeleske policajke u novoj seriji premijerno od 2. studenog na Doma TV-u

Holivudske zvijezde Jessica Alba i Gabrielle Union udružuju se u ulogama neustrašivih losanđeleskih policajki u akcijskoj seriji Policajke iz L.A.-a koja u ponedjeljak, 2. studenog premijerno stiže na Doma TV!

Glumica Gabrielle Union u seriju Policajke iz L.A.-a ulazi kao detektivka Syd Burnett koja je posljednji put viđena u Miamiju kako hvata pripadnike narkokartela, naoko iza sebe ostavivši svoju kompliciranu prošlost. U ulozi losanđeleske detektivke pridružuje joj se Jessica Alba kao Nancy McKenna, zaposlena majka s jednako kompliciranom prošlošću.

Syd je prisiljena prihvatiti da njezin beskompromisan način života zapravo sakriva veliku osobnu tajnu, a dok hvataju najopasnije kriminalce u Los Angelesu, kršeći pravila i ograničenja brzine, Syd i McKenna postaju opasna sila na ulicama, ali i jedna drugoj u životu.

U prvoj sezoni, progonjena posljedicama hvatanja narkokartela u Miamiju, detektivka Syd Burnett udružuje se s losanđeleskom detektivkom Nancy McKennom u lovu na neke od najopasnijih gradskih kriminalaca. Dok je Dante Sherman osumnjičen za gubitak 20 milijuna dolara u drogi koja je nestala iz noćnog kluba njegova brata, McKenna i Syd istražuju ubojstvo žene koje je postalo viralno. McKenna i Syd povezuju smrt vlasnika helikoptera za panoramske razglede s nizom pljački banaka. Imenovanje Patricka za okružnog tužitelja kompliciraju prijetnje narkobosa Gabriela Knoxa.

Seriju Policajke iz L.A.-a ne propustite pratiti premijerno na Doma TV-u od 2. studenog!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti