Simona za humanitarni nastup traži tisuću eura

nedjelja, 28. prosinca 2008.

Nema izjava, nema besplatnog pjevanja - nova je politika starlete koja postaje pjevačica

Iako još nema gotovu pjesmu, Simona Gotovac ima stav superzvijezde - za dolazak na jedan humanitarni koncert tražila je dvije avionske karte i honorar od tisuću eura. Radi se, naime, o Memorijalu Dina Petrovića, na kojeg su je organizatori pozvali kao posebnu gošću, ali bivša Kraljica Hrvatske i popularna protagonistica "Gotovčevih" nije bila zainteresirana za "pro bono pjevanje".

Simona Gotovac je prije nekoliko mjeseci najavila svoju pjevačku karijeru u kojoj joj pomaže Alka Vuica. Zbog suradnje s Novom TV i poznatom kantautoricom nekoliko je puta došlo do nesporazuma s drugim medijima koji žele izjave - Nova TV Simoni brani ikakvo javno pjevanje, pa i govorenje, sve do izlaska pjesme koja bi večeras trebala zasvirati u eteru "Red Carpeta".

"Uzor mi je Seka Aleksić! Do ljeta namjeravam snimiti cijeli album i izdati nekoliko spotova. Manekenstvo me više ne zanima, sad mi je glazba najbitnija", rekla je nedavno Simona, koja je svoj prvi spot, gle čuda, snimila u provokativnom donjem rublju.

Komentari (3)
Povezane vijesti

Ostale vijesti