Nakon deset godina prikazivanja kraj "Red Carpeta"

ponedjeljak, 03. prosinca 2012.

Najpopularnija emisija o žutilu i tračevima došla je svom kraju, a Daniel Delale okreće se produkciji televizijskih formata

- Nakon desetljeća emitiranja, popularna emisija Red Carpet neće biti uključena u programsku shemu Nove TV za 2013. godinu, objavljeno je danas.

Jedna od začetnica zabavnih emisija punih tračeva, žutila, frikova i selebritija, iznjedrila je mnoge zvijezde i zvjezdice domaće scene, koji se nisu libile pokazati previše u emisiji koju je punih deset godina vodio Daniel Delale. Jedino je on ostao konstanta nedjeljom navečer, dok su se mnoge voditeljice izmjenile tijekom desetljeća emitiranja, poput Ane Stunić, sestara Nanut, Marte Žegure, Nikoline Pišek i drugih.

U danima najveće slave gotovo milijun Hrvata večer prije početka novog radnog tjedna potajice je gledala nove zgode Ante i Simone Gotovac, Bijelih udovica i Ave Karabatić, a domaći poznati Red Carpet su nerijetko koristili kao privatnu pozornicu za obračune i intimne ispovijesti, poput sapunice Dikan - Pokos. Iako su se svi pravili kako ne gledaju Crveni tepih, ponedjeljak ujutro nerijetko je započinjao rečenicom "vidio sam sinoć u Red Carpetu", sve dok u najgledanijoj emisiji u Hrvata frikova nije postalo previše, a novinara i priloga premalo, što je vjerovatno i dovelo do odluke o njenom gašenju.

- Red Carpet jedan je od najdugovječnijih proizvoda zabavnog programa i svima će ostati u lijepom sjećanju, ali novo vrijeme traži neke nove formate i izazove, pa smo nakon okruglih deset godina emitiranja odlučili krenuti dalje - izjavila je direktorica programa Nove TV Zrinka Jankov.

Ključni tim Red Carpeta nastavlja raditi na postojećim te razvoju novih projekata zabavnog programa, a dosadašnji glavni urednik emisije Daniel Delale od 1. siječnja 2013. postaje dio kreativnog tima Media Pro - sestrinske tvrtke Nove TV, koja se bavi razvojem i produkcijom televizijskih formata, poručuju sa NoveTV.

J.K.

Komentari (3)
Povezane vijesti

Ostale vijesti