MojTV doznaje: Tatjana Jurić definitivno napušta RTL Televiziju!

srijeda, 19. studenog 2008.

Nakon što je tri godine čekala na adekvatni projekt, Tatjana je odlučila pokupiti prnje

Čelnici RTL Televizije, doznajemo iz pouzdanih izvora, u svojim redovima nisu uspjeli zadržati najveću zvijezdu, Tatjanu Jurić. Atraktivna voditeljica odlučila je ne produžiti ugovor s tom komercijalnom televizijom koja joj je prije gotovo pet godina dala priliku, ne dopustivši joj otad da se makne od blesimetra i glupih "RTL-ovskih najava".

Iako službenih komentara još nema, doznajemo kako je Tatjana Jurić od RTL Televizije tražila "adekvatniji projekt", ali bez većeg uspjeha. Stvari su se (očito nakratko) smirile kad je u emisiji "Exploziv" dobila rubriku "Kako ljudi žive", no oduševljenje zbog kratkih priloga nije dugo potrajalo, pa se Tatjana napokon, uz dugo premišljanje, odlučila na zaokret u karijeri.

Stvari su se radikalno promijenile nakon propalog showa "Hrvatski top model by Tatjana Jurić", koji je voditeljicu stavio u iznimno nezgodnu situaciju - bez manekenskog iskustva morala je glumiti modnu zvijezdu i djevojkama pričati o onome što ih očekuje "u beskrupuloznom modnom svijetu". Nakon završetka showa, Tatjana nije skrivala razočaranje ishodom, ističući da će se u projekt vratiti "isključivo ako se neke stvari promijene iz temelja".

Udaja i obitelj trenutno napetiji od TV etera

Kako doznajemo, s RTL-a nije otišla zbog bolje ponude konkurentske televizije, iako je i Nova TV i HTV odavno žele u svojim redovima. Priča se kako joj je dosadio voditeljski posao te da, poput kolegice Renate Sopek, intenzivno razmišlja o udaji za dečka Nikkyja Vuksana, pa i o osnivanju obitelji.

Podsjetimo, Tatjana je nakon prvih godinu dana rada na televiziji dobila Večernjakovu Ružu za najbolje novo TV lice, a od samih se početaka televizijske karijere spominje kao najljepša i najtalentiranija mlada voditeljica. RTL Televizija joj, po svemu sudeći, nije mogla dati ono što traži, a to su doza kreativnosti i spontanosti u poslu. Takve su poslastice u "redovima žutih" očito rezervirane isključivo za Roberta Knjaza.

Komentari (3)
Povezane vijesti

Ostale vijesti