Stiže nova domaća humorna serija "San snova"

nedjelja, 27. kolovoza 2023.

Od 28.8. u udarnom terminu od 20:15 sati na RTL-u

Foto: RTL

Gledatelje RTL-a od ponedjeljka, 28. kolovoza u 20:15 sati očekuje prava televizijska poslastica prepuna humora, drame i zavrzlama, u priči o ljubavi, obitelji, strasti, nekretninama, ali i o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – nogometu. Nova domaća serija San snova, osim na RTL-u, bit će dostupna i na novoj streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

U središtu radnje nove serije naći će se mladić Alen Stošić(Marko Braić) koji je zvijezda nogometnog kluba Croatia. I kad se učini da baš ništa ne može pokvariti njegovu sreću i ostvarenje snova, transfer života u cijenjeni španjolski klub, od kojeg se nadaju okoristiti gotovo svi oko njega, dogodi se bizarna nesreća za vrijeme procesije u njegovu rodnom Kamenu, zbog koje naprasno mora prekinuti karijeru. Da stvar bude gora, u isto vrijeme doživi krah veze s influencericom i manekenkom Kristinom (Arija Rizvić). No Alenova tragedija pogađa i članove njegove obitelji, posebice oca Mirka (Emir Hadžihafizbegović), koji sada mora pronaći novi način da dostigne toliko željeni uspjeh.

Nova je RTL-ova serija okupila iznimnu glumačku ekipu sastavljenu od nekih od najvećih glumačkih legendi s ovih prostora iza kojih su deseci televizijskih uloga, ali i od mladih, perspektivnih hrvatskih glumaca kojima je ovo prvi veći televizijski angažman, no gledatelje će, nesumnjivo, baš svi oduševiti svojim talentom i izvedbama.

U glavnoj muškoj ulozi nogometaša Alena Stošića, kojeg sustigne teška sudbina, naći će se mladi Marko Braić, dok je glavna ženska uloga ambiciozne odvjetnice Maje Romić pripala Tei Šimić. U ulozi glavne negativke Kristine i Alenove bivše djevojke gledatelje će zabavljati svestrana Arija Rizvić. Nakon niza godina na hrvatske ekrane vraća se popularni Frano Lasić, ali i najnagrađivaniji glumac s ovih prostora Emir Hadžihafizbegović koji, zanimljivo, upravo na ovoj seriji surađuju prvi put u svojoj karijeri! Tu su još i uvijek rado viđen televizijski tandem Žarko Radić i Nada Gačešić Livaković, Zlatan Zuhrić Zuhra, Slaven Knezović, Mila Elegović, Filip Juričić, Nadia Cvitanović, Andrijana Vicković, Ivana Krizmanić, Marko Petrić, Josip Brakus te Buga Marija Šimić.

Čitava ideja, tematika, okosnice, a na kraju i finalni proizvod proizašli su iz pera dugogodišnjih uigranih suradnika, autora serije – scenarista Vlade Bulića i Mirne Miličić te redatelja Gorana Rukavine. Dinamičan, pitak i humorističan scenarij prožet hrvatskom svakodnevicom i situacijama, bilo obiteljskim, poslovnim ili ljubavnim, ponovno je bila misao vodilja scenarista i redatelja koji naglašavaju kako je ovo serija u kojoj će svaka generacija pronaći nešto s čime će se moći poistovjetiti.

Kako će glumci uistinu oživjeti svoje likove i kako će njihove zavrzlame i sudbine gledatelje zabavljati i prikovati za ekrane, gledatelji će doznati u novoj dramskoj seriji San snova već od sutra, ponedjeljka, 28. kolovoza od 20:15 sati na RTL-u te na novoj streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti