Fani i Red Carpet: Kako od govna napraviti jaaako lošu pitu

ponedjeljak, 17. studenog 2008.

"Red Carpet" je priču staru kao Ankica Tuđman raspalio na sva zvona i - popušio

Postoji li nešto gore od ogorčene babe koja sjedi i blati bivšeg dečka? Postoji - ista stvar u dva nastavka! "Red Carpet" Nove TV još se jednom dokazao kao "naj trash emisija u Hrvata" emitirajući intervju s izvjesnom Nereidom, bivšom djevojkom Cristiana Ronalda, u dvije mučne epizode i tretirajući ga kao najveću svjetsku ekskluzivu. Starleta koju je popularni nogometaš naočigled svih iskorištavao nekoliko mjeseci to svakako nije, a kamoli kad sjedne preko puta Fani Stipković, koja niti dok glumi novinarku ne može sakriti da je Nereidi - beskrajno zavidna.

"Ne želim pričati o svojoj vezi. Njegova sadašnja djevojka iznosi sve prljave detalje, ali ja neću, jer nisam takva", rekla je fatalna Nereida sjedeći u prljavom "fatboyu" dok se Fani Stipković divila njezinom prstenu i svim gluparijama koje je nabrajala, ponašajući se kao da je upravo spasila stotinjak unesrećenih iz užarenog vulkana.

Količina gluposti koje je izjavila, kao i pitanja pripremljene Fani (na tečnom španjolskom, što je za pohvalu) mogu se mjeriti samo s kontakt emisijama OTV-a kojima je svojedobno vladala "žena stijena" Hana Tabaković.

Pomirila se s krahom - ali još nosi njegov prsten i tetovažu

Ne samo da je "Red Carpet" tu toplu ljudsku priču o preseravanju, brzoj lovi i lagodnom životu prepolovio, već ju je u maniri prave komercijalne televizije obogatio sponzorskim porukama "modne kuće" koja nema novca (ili smisla) niti za pravu reklamu - maneken s ogromnim ožiljkom od operacije slijepog crijeva samo nam je dodatno začinio desetominutni intervju o ničemu.

Nereida je zapravo nesretnica koja nema ni karakter ni život. Pet mjeseci je bila torbica Cristiana Ronalda - nju je vodio po plaži, a u čari seksa vodio je ostalih dvadeset curetaka koje mu kampiraju pred vilom. Ona se malo prešla pa je tetovirala njegove inicijale na zapešću, istodobno ismijavajući činjenicu da Ronaldo inicijale ima na svemu - ručnicima, sapunima, olovkama... Sasvim je očito da bi mu se vratila istog trena, jer o svemu govori sa čežnjom u očima, ali glumi zvijezdu koja će uskoro na televiziju, modne piste, a možda i film. Podršku je, hvala Bogu, imala u Fani Stipković, koja se "kao javna osoba" bori protiv svega što Nereida predstavlja (spike "sve sam sama stvorila" i "ne obilazim često evente" njezina su svakodnevica), a onda joj se patetično spuštenih obrva uvlači u...srce.

"Prvi intervju nakon prvog intervjua španjolskoj televiziji"

"Red Carpet" najčešće nije loša emisija, a nategnute priče koje radi ponosno predstavlja kao takve - nategnute i drugorazredne. U slučaju sisate starlete pretjerali su s ekskluzivitetom i spikama tipičnim za komercijalne televizije, a Fani je pokazala da zna naći sponzora i gosta, no ne i mjeru kad su u pitanju "klizanje niz dlaku" i ulagivanje bez imalo kriterija. "Prvi intervju nakon prvog intervjua španjolskoj televiziji" - tako je Nova TV predstavila Nereidine patnje, te istinu servirala samo djelomično. To je doista bio drugi intervju Ronaldove bivše djevojke, ali ne zato što su Fani i Nova TV jako "kul, urbani i svemogući", već zato što nitko nije posebno zainteresiran.

Ronaldo ih je otad poševio još barem dvadeset, a ionako se računa samo aktualna, ili barem posljednja. Tabloidi, srećom, imaju jako slabo pamćenje.

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti