Ceca Ražnatović spašava gledanost "Operacije trijumf"?

subota, 18. listopada 2008.

Srpska pevaljka trebala bi gostovati u showu kao mamac za skandale i gledatelje.

Unatoč sramotnim tehničkim uvjetima, glazbeni reality show "Operacija trijumf" već je u prvoj emisiji, što se gostiju tiče, postavio visoke standarde. Anastacia kao svjetska i Severina kao balkanska zvijezda dosad su privlačile gledatelje uz male ekrane, a uskoro bi to, šuška se po kuloarima, mogla napraviti i Arkanova udovica Svetlana Ražnatović Ceca. Problem je samo taj što njezin dolazak nailazi i na otpor.

Iako ima veliku bazu obožavatelja, Ceca nije poželjan gost u "Operaciji trijumf", barem kad su u pitanju brojni forumaši koji ovih dana na webu prosvjeduju protiv pojavljivanja narodnjačke zvijezde u showu. Iako u Srbiji često boravi u televizijskom eteru, s ostalim zemljama koje prenose ovaj reality show to i nije slučaj, a najviše se, očekivano, bune gledatelji iz Hrvatske, pišući kako "žena zločinca nema što raditi pred našim očima".

Takve i slične reakcije glavni su razlog zbog kojeg Ceca godinama odbija doći u Hrvatsku. Njezin dolazak u "Operaciju trijumf" još nije službeno potvrđen, ali je, prema našim saznanjima, sigurna stvar. Pretpostavlja se da bi emisija sa Cecom kao glavnom gošćom trebala probiti sve rekorde gledanosti, naravno, ne zbog njezine očajne glazbe, već zbog kontroverze koju izaziva svojim pojavljivanjima u javnosti.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti