Tonči Huljić pod pseudonimom juriša na srpsku Beoviziju?

srijeda, 25. veljače 2009.

Srpski mediji misle da je "E. Owen" zapravo splitski skladatelj, ali to krije iz političkih razloga

PIŠE: Dario Petruševski

Srpski mediji raspisali su se ovih dana o pjesmi "Blagoslov za kraj", jednom od glazbenih uradaka koji konkurira za pobjedu na tamošnjoj Beoviziji. Kao autor glazbe potpisan je, naime, izvjesni E. Owen, a beogradski novinari uvjereni su da je riječ o Tončiju Huljiću, koji, nakon što je nekoliko puta putovao na Eurosong pod hrvatskom zastavom, isto želi i sa Srbima.

Osim što pjesma "ima njegov rukopis", srpski mediji znakovitim smatraju to što je izvode Nikola Šarić Sajko, Nikola Paunović, Vukašin Brajić i Đorđe Gogov, odnosno, bivši sudionici Operacije Trijumf. Upravo je Huljić za vrijeme trajanja reality showa govorio kako će se "pobrinuti za neke kandidate", a puno ih sudjeluje na bosanskom izlučnom natjecanju te na našoj Dori.

Uz to, kao aranžer pjesme potpisan je Eduard Botrić, dugogodišnji suradnik Tončija Huljića, pa su beogradski novinari uvjereni kako je poznati skladatelj, u namjeri da izbjegne eventualni negativni publicitet (očito je dobro istreniran zahvaljujući hrvatskim medijima), u projekt odlučio ući pod pseudonimom.

"To su obične gluposti. Stvarno mi je već dojadilo komentirati svakakve prljave podvale konkurencije i medija", rekao je Huljić za Jutarnji list. Članovi novog boy benda, koji na Beoviziji prema tamošnjim medijima imaju velike šanse za pobjedu, navodno ni sami ne znaju pravi identite autora pjesme "Blagoslov za kraj".

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti