brix @ 22.2.2010. 22:37
čuo sam da ćemo imati kapital network uskoro na digitalnoj tv. od kada bi se on trebao početi emitirati i koje još programe možemo očekivati?
gordan @ 23.2.2010. 0:02
brix @ 23.2.2010. 14:55
da, pročitao sam to, i prema tome, jedino je kapital network dobio koncesiju. a kad bi on trebao počet s emitiranjem?
brix @ 29.3.2010. 18:15
OK, Kapital je već tu, ali što je sa ostalim programima? ima li kakvih vijesti o tome?
gordan @ 29.3.2010. 21:12
Osim 10 nacionalnih kanala (5 HTV-ovih + 5 odabranih), svaka regija će imati i svoj regionalni Mux sa još po 5 programa...
Ni to nije još definirano, ali vjerojatno će regionalne televizije tipa OTV, Z1 i slično doći na svoje... Ako budu imale para za platiti koncesiju.
gorlock @ 30.3.2010. 20:25
Osim 10 nacionalnih kanala (5 HTV-ovih + 5 odabranih), svaka regija će imati i svoj regionalni Mux sa još po 5 programa...
Ni to nije još definirano, ali vjerojatno će regionalne televizije tipa OTV, Z1 i slično doći na svoje... Ako budu imale para za platiti koncesiju.
gordan
Možda glupo pitanje!
Pretpostavljam da će multiplexi biti kodirani ?
Ako će biti kome onda plaćamo pretplatu ?
HRT-u ? ili još i nekim drugim tv kućama koje će biti zastupljene ?
Zar nije ipak najjednostavnije imati MAX-tv i imati sve po ajmo reći normalnoj cijeni, a pretplatu ukinuti, pa neka Max-tv i svi ostali koji će imati HRT u svojoj ponudi plaćaju njima koncesiju.
Uostalom zašto istu stvar plaćati dvaputa ?
Užas.
brix @ 31.3.2010. 12:49
ja živim u Zadru, i pošto su Zadarska i Šibenska županija u istoj regiji, sad hvatam i šibenske programe. A to je jedan jedini program, i blago rečeno, čini mi se da je smeće...
seljankica @ 6.4.2010. 15:54
ja živim u Zadru, i pošto su Zadarska i Šibenska županija u istoj regiji, sad hvatam i šibenske programe. A to je jedan jedini program, i blago rečeno, čini mi se da je smeće...
brix
o susjed sibenski program je

koooma isto kao nasa gradska tv koja ponavlja iste vijesti tri dana...a o ovim drugim najavljivanim programima ni traga....