arma @ 7.6.2009. 16:24
ja bih predložio da se uvede malo više akciskih filmova i komedija.A smeta svima zato što su vam reklame predugeeee.Skratite ih malo.Ja vas stalno gledam i volim vasu televiziju.A rtl je super samo tako nastavite.
aya @ 29.6.2009. 23:21
Re: arma
Otkud si ti pao, čovječe?
Kakva televizija, reklame.....
Ljudi, o čemu ovaj priča???
jana_banana @ 1.7.2009. 17:49
ja bih predložio da se uvede malo više akciskih filmova i komedija.A smeta svima zato što su vam reklame predugeeee.Skratite ih malo.Ja vas stalno gledam i volim vasu televiziju.A rtl je super samo tako nastavite.
arma
ljudi - uozbiljite se i već jednom skratite te reklame i pojačajte dozu akcije!
tanja @ 1.7.2009. 17:55
da samo znate što čitamo svaki dan u mailovima poslanim na "kontakt"... samo mali bezazleni: "emisija vam je OK, vi ste meni uvijek super, al nemojte više o tome..."

curica @ 24.9.2009. 0:49
mpajta15 @ 18.1.2010. 10:12
Poštovani u odjelu za prikupljanje Tv pretplate HRT Zagreb.
Vaš novi način prikupljanja Tv pretplate putem uplatnica dodatno opterečuje umirovljenike kao i druge korisnike jer povečava iznos za naknadu davatelja usluge(pošta ).Umirovljenici kao što smo supruga i ja nememo veliku mirovinu kao i večina drugih pa nam dodatno plačanje troškova smanjuje ionako malu mirovinu.Malo ovdje malo ondje i tako što onda ostane od iste?
Naš je prijedlog je da bi umirovljenici trebali plačati manju pretplatu .Ne samo zbog malih mirovina već i iz razloga što Vam program i nije onakav kakav bi trebao biti(u zadnje vrijeme sve sam neke reprize i da ne nabrajam dalje).
Pozdrav!
mpajta15 @ 18.1.2010. 10:21
U prethodnom postu ima jedna pogriješka (umjesto sam treba pisati same ).
Pozdrav i nadam se da će post barem nešto koristiti.
mpajta15 @ 4.3.2010. 9:37
Ovaj prijedlog izgleda da nije nitko ni pogledao a kamoli na njega reagirao.
Pozdrav!
aya @ 5.3.2010. 1:29
Ovaj prijedlog izgleda da nije nitko ni pogledao a kamoli na njega reagirao.
Pozdrav!
mpajta15
Hmmmm, možda zato što ovaj site nema nikakve veze sa HRT-om???
brix @ 15.3.2010. 17:10
bilo bi dobro kad bi dobili obavijest za novu poruku u temama u kojim sudjelujemo.
auran @ 30.9.2010. 12:56
Ne bi bilo loše kada bi se uvela opcija "Sviđa mi se!" kako bismo mogli pokazati da nam se nečije mišljenje sviđa ili da se slažemo s navedenim, pošto zaista ima sjajnih komentara i osvrta o filmovima, zbog čega je prava šteta da ih ne možemo podržati ili pohvaliti bar na taj način! Nadam se da se i drugi slažu sa mnom! : ) Pozdrav!
pametnjakovic @ 30.9.2010. 13:10
Sjećam se da je Aya negdje spomenula da ubacite i chat, to stvarno ne bi bilo loše.
jua @ 30.9.2010. 13:57
Sjećam se da je Aya negdje spomenula da ubacite i chat, to stvarno ne bi bilo loše.
Pametnjakovic
pa na Čavrlju se može otvorit neka Chat tema, samo se toga nitko nije sjetio (ili je, ali je lijen =P)
doom @ 30.9.2010. 19:02
citam i nevjerujem hihii koje molbe neko je nesto pomjesal opako ...
jedina stvar nas forumasa koji bi prijedlog trebali progurati je javni chat za korisnike ovog foruma ......
ostalo je super kaj se tice foruma .....zzzz 
doom @ 30.9.2010. 19:03
i da BESPLATNA PIVA ZA SVE !!:))))
gordan @ 30.9.2010. 19:33
Baš sam gledao neki chat...
Stavit ćemo probnu verziju za par dana (koja je limitirana na maksimalno 10 istovremenih korisnika).
Pa ono... ako vam se svidi možda ga i kupimo, ali morate obećati da ga nećete pokvariti :)
Jer moj mali skoro sve što mu kupim obično potrga :)))
grei @ 2.10.2010. 13:46
"Moja Grupa" (Moji kanali)
Zašto nazivi nisu usklađeni?
na pregledu programa postoje samo Eurosport i Eurosport2, a na odabiru grupe "Moji kanali" postoji Eurosport.de, Eurosport2.de, Eurosport.uk, Eurosport2.uk
gordan @ 2.10.2010. 14:07
"Moja Grupa" (Moji kanali)
Zašto nazivi nisu usklađeni?
na pregledu programa postoje samo Eurosport i Eurosport2, a na odabiru grupe "Moji kanali" postoji Eurosport.de, Eurosport2.de, Eurosport.uk, Eurosport2.uk
Grei
Britanski Eurosport je također u grupi satelitske televizije, ali se zove Eurosport UK.