aya @ 20.3.2011. 19:15
Obzirom da je, iz nama nepoznatih razloga, nestao direktni link na chat (i ustupio mjesto za još malo reklama) - dakle - link na chat je
http://mojtv.hr/chat/
bearfoot @ 20.3.2011. 20:03
Obzirom da je, iz nama nepoznatih razloga, nestao direktni link na chat (i ustupio mjesto za još malo reklama) - dakle - link na chat je
http://mojtv.hr/chat/
aya
koliko vidim, link je sad na forumu umjesto na naslovnici....
mala_vila @ 20.3.2011. 20:26
COME AND CATH, WE DONT BITE......MUCH............
[img]http://www.pic4ever.com/images/mocantina.gif[/img]
Pametnjakovic
Ja bi jako rado 'come' ali ne želi mi uć u chat. Sad ne znam jel mogu to tu pitat - ne kužim zašto mi ne želi prihvatit lozinku, pa nisam valjda toliko mutava da 10 puta upišem krivu lozinku ili korisničko ime?! O.o To mi je bilo i jučer i danas! :O
aya @ 20.3.2011. 21:04
Ja bi jako rado 'come' ali ne želi mi uć u chat. Sad ne znam jel mogu to tu pitat - ne kužim zašto mi ne želi prihvatit lozinku, pa nisam valjda toliko mutava da 10 puta upišem krivu lozinku ili korisničko ime?! O.o To mi je bilo i jučer i danas! :O
Mala_Vila
....ipak probaj još koji puta, ne znam zbilja u čemu bi mogao biti problem!?
bearfoot
Istina - sada se pojavilo! TNX

mala_vila @ 20.3.2011. 21:16
Da barem znam u čemu je problem... Svaki put kad pokušam samo mi piše "Unknown error" ... :/ A imam problema i sa smajlićima - svaki put kad pokušam stavit neki samo mi napiše slovima koji je to smajlić - ali ga ne objavi kao smjalića nego slovima, kao npr. želim tužnog smajlića a ovaj mi samo napiše: ![Cry Cry]()
WTF?!
aya @ 20.3.2011. 22:05
Da barem znam u čemu je problem... Svaki put kad pokušam samo mi piše "Unknown error" ... :/ A imam problema i sa smajlićima - svaki put kad pokušam stavit neki samo mi napiše slovima koji je to smajlić - ali ga ne objavi kao smjalića nego slovima, kao npr. želim tužnog smajlića a ovaj mi samo napiše: ![Cry Cry]()
WTF?!
Mala_Vila
Piši šefu na profil ili pod "kritike"!
Btw - love the new avatar :)
aya @ 20.3.2011. 23:06
Šefeeee!
Sada stalno pokazuje Chat 0, a ima nas k'o Kineza! 
mala_vila @ 22.3.2011. 21:54
Šefić je gordan?! ili ne?! *blush* =)
Hvala! Drago mi je da ti se sviđa moj novi avatar! =D
gordan @ 23.3.2011. 0:01
Šefeeee!
Sada stalno pokazuje Chat 0, a ima nas k'o Kineza! 
aya
Izgleda da je netko petljao po prekidačima i polugama. Možda čak i po gumbima.
pametnjakovic @ 23.3.2011. 16:05
Izgleda da je netko petljao po prekidačima i polugama. Možda čak i po gumbima.
gordan
Oh look a button, I wonder what does it do. Click* ......what !? it's not working !
Click* click* click* click* click* click* click* click* click*
Oh great now it's broken, better get lost before boss gets here.......
primjer.
mala_vila @ 23.3.2011. 21:50
Hehe.... Lijepo prikazanao Pametnjakovic :D
Ej, ljudi radi mi chat.... Čudesno mi je proradio jučer! O.o :D Ajde, ajde, samo neka radi! :D
aya @ 10.8.2014. 14:39
Nakon 3 godine besprijekornog rada, CHAT se pokvario!!! ŠEFEEEEE!!!!!
taurus @ 10.8.2014. 16:47
Pridružujem se apelu za osposobljavanje chata.Ne tražim to toliko zbog sebe koliko zbog mojih,uvaženih,chat prijatelja koji su trenutno ostali uskraćeni za diskusije o našoj omiljenoj temi :Batman vs Superman:Dawn of Justice.Stoga,ako se može chat nekako pokrenuti bili bismo zahvalni.:)
antia @ 10.8.2014. 20:54
Daaaj vratite chat!!!!!!!!!
filmofil1983 @ 10.8.2014. 20:57
Vratite chat,želim se dopisivati.........
filmofil1983 @ 10.8.2014. 21:05
ako ne vratite chat morat ću se registrirati na facebook a to ne želim
filmofil1983 @ 11.8.2014. 9:06
nadam se skorom rješavanju problema