doom @ 11.12.2010. 16:17
zamolil bi vas ako mi ko moze reci gdje bi mogel nabaviti izvrstan dokumentarni film po imenu OPERACIJA MJESEC ....ako nije problem nek tu odg ili na moj profil....unaprijed hvala!!
brix @ 11.12.2010. 17:16
Operation Lune se zove u originalu. Probaj tako tražiti.
Ako ne uspiješ, ja ti ga mogu naći...
doom @ 7.2.2011. 22:04
ako neko zna ime film pita bratic a ja sam ga davno gledal al neznam kak se zove....
radnja:
ubojica osudena na smrtnu kaznu pogubljenje el.stolicom....on se pretvori u struju i maltretira sve i ubija ..tak nekak...ak ko zna koji bi to bil nek se javi tu ili na moj profil...unaprijed hvala!!
Last Rites nije!!
doom @ 7.2.2011. 23:22
tako je joj fala bogu kaj si znal vec dva sata po arhivama trazim(ocito krivim)samo nikak i nikak....hvala stari!!
doom @ 10.3.2011. 19:55
e dal ko zna tu od starije garde kak se zove mini serija ili film nisam siguran koja je davno ,davno bila na hrt-u.....mislim da je radnja bila potraga za blagom u svemiru ili ti tak nesto smjestena u daleku buducnost ubiti je sf serija/film...pa ako se ko sjeti nek mi javi tu ili na profil!!hvala
buzdovan @ 10.3.2011. 20:20
Jebeš mi sve, stari moj, ti si legenda pisanog slova!
Gledam ovaj naslov koji si stavio, riječ od pet slova s dvije gramatičke pogreške. Zatim pročitam što si napisao o sebi i mogu jedino kazati: RESPECT! 
doom @ 10.3.2011. 20:28
Gledam ovaj naslov koji si stavio, riječ od pet slova s dvije gramatičke pogreške. Zatim pročitam što si napisao o sebi i mogu jedino kazati: RESPECT! 
buzdovan
hahahaa.....hahaahhaa.....ne stari, ne... RESPECT tebi..............i takvim kak si ti.....
mario @ 10.3.2011. 20:59
Hm... ništa mi ne pada na pamet. Moar hints. 
E i ja imam pitanje... isto trazim naziv jedne stare sf serije... kao neka ekipa, njih pet šest bore se protiv nekog ultimate bad guyja.
Lovi ih glavati robot a jedan or likova se zvao Tank, kao svaki od tih likove je imao neku specijalnost... ženska vozi space ship, taj Tank ima nekakav robo/oklop.
stone @ 25.4.2011. 22:16
Pozdrav svima :)
Užasno mnogo tražim titlove za dirty jobs ali ne mogu da ih nadjem ni na jednom jeziku :(((
Da li mi neko može pomoći ?
hitman_4 @ 25.4.2011. 23:53
Pozdrav svima :)
Užasno mnogo tražim titlove za dirty jobs ali ne mogu da ih nadjem ni na jednom jeziku :(((
Da li mi neko može pomoći ?
stone
jel to film ili serija....postoji film dirty work,pa ne znam jesi na to mislio ili ne(http://www.imdb.com/title/tt0120654/)
stone @ 26.4.2011. 20:17
ne,emisija dirty jobs sa discovery chanella
zac @ 26.4.2011. 20:27
buzdovan
To je takozvano doomovanje kad iz Pomoć, P prelazi u malo p, a meko ć u č. 
interceptor87 @ 26.4.2011. 20:42
zac
hahahah , prejako,da doomovanje......
aya @ 26.4.2011. 21:43
zac
hahahah , prejako,da doomovanje...... 
interceptor87
Lako se vama sad zahebavat', kad je autor baniran
!
A kad ja krenem, onda dobijem po piksi....to nije u redu! 
franz @ 27.4.2011. 19:38
Lako se vama sad zahebavat', kad je autor baniran
!
A kad ja krenem, onda dobijem po piksi....to nije u redu! 
aya
... da bas, evo kako to izgleda kad ste banirani s mojtevea ( ps. i Ja imam staza u tome)

gestapo @ 14.7.2011. 19:20
Dal ko zna dal na sudsku novcanu presudu tipa 3000kn , platil si dvije rate od 500kn , jos su ti ostale cetri ali tih cetri nisi platil vec 3 god, dal sad posto je to sudska presuda koja je presudila tocnu cifru moze stavit kamate na to ???
gestapo @ 8.8.2011. 0:58
Trebam ime jednog filma ,radnja ide ovak vise manje:
Americki film, stari je cca 15 -20 godina,lik je beskucnik,neki likovi ga uzmu sa sobom u šumu ,tam onda prvi dan jedu i piju u kolibi,frajer nist nesluti a drugi dan ga pocneju loviti po sumi kao tipa imaju lov ali lovina je on,mislim da su i neke oklade bile u pitanju....?????
Ak neko zna nek napise bil bi jako zahvalni!
gestapo @ 8.8.2011. 12:26
To je to ...hvala nia ;))