aya @ 9.7.2010. 21:05
@ jovil
Ma ne shvaćaš ti neke stvari - mi nismo navikli da nam netko uleti i posve neizazvan počne prosipati žuč i pljuvati po nekome....Toga ovdje (uglavnom) nema...a onda kada Te se kritizira, onda npr. mene okrstiš "matorom drugaricom"....mislim, pa kaj se ne znaš kulturno razgovarati. Poštuj pravo svakoga da ima svoje mišljenje - to je osnova, ako želiš sudjelovati na nekom forumu.
buzdovan @ 9.7.2010. 21:05
@jovil, samo sam se šalio, nisam mislio ništa loše! Opusti se...

P.S. A ja sam bacio radio kroz prozor...
jovil @ 10.7.2010. 8:51
@ jovil
Ma ne shvaćaš ti neke stvari - mi nismo navikli da nam netko uleti i posve neizazvan počne prosipati žuč i pljuvati po nekome....Toga ovdje (uglavnom) nema...a onda kada Te se kritizira, onda npr. mene okrstiš "matorom drugaricom"....mislim, pa kaj se ne znaš kulturno razgovarati. Poštuj pravo svakoga da ima svoje mišljenje - to je osnova, ako želiš sudjelovati na nekom forumu.
aya
Zaključio sam po broju postova da si stari član ovog sajta i otuda riječ matori član.Priznajem da sam je nespretno upotrijebio i kako bih ja na koncu mogao znati tvoju dob.Znam za sebe da sam ocvali matorac sa 35 godina i da sam neprilagođen.
Malo o kritiziranju.Meni je najvažnije da nikoga od članova foruma nisam kritiziro, to što sam htjeo da pokrenem i izvrgnem analizi lik i djelo jednog novinara(sad vidim da sam napravio veliku pogrešku, nesluteći kakvu popularnost ima Goran) pretvorilo se u glib.Očekivao sam da će na moj kritički komentar o Miliću stići kontrakomentari, a ne moje raspeće na križ(Ti si sugerirala da mi nije Goran ženu, Buzdovan me upitao na čemu sam?).
Malo o kulturi dijaloga.Ti si me prva optužila da sam drobio(valjda je trebalo da kažeš komentirao).
Kako se osjećam na ovom sajtu? Osjećam se kao "Stipe u gostima".
aya @ 10.7.2010. 20:20
@ jovil - aka stipe 
Ajd' može primirje - ti si krenuo "prvo pa muško", mi te nagazili... dobar početak! 
bozoli @ 10.7.2010. 20:31
OK, jesmo sada završili sa ovom trakavicom? Ja bih da se ovaj thread zaključa...
gorlock @ 20.7.2010. 22:49
OK, jesmo sada završili sa ovom trakavicom? Ja bih da se ovaj thread zaključa...
bozoli
Ne još baš je zanimljiv taj Jov(o)il, kad ga ja operem morat ću opet na hlađenje.
Zato inače i ne komentiram ovakova sranja jer me strašno izritiraju, a vidim nitko više ne kenjači........
Dajte još malo....... 
jua @ 21.7.2010. 0:34
kenj-kenj, ser-ser
eto sad svi sretni i ova tema se može zaključat (deletat što se mene tiče)