jua @ 6.1.2010. 14:34
baš je sad gledam i inače mi ju je bilo fora gledat
ali u zadnje vrijeme radi neke budalaštine
i koliko ta soli potroši!!!!
i LUKA!!! =S barf
sviđa mi se jedino kad radi deserte jer je to bez ovih gore komentara i sa brdo čokolade =)))
aya @ 7.1.2010. 23:58
Otkad je onak drvena počela močit' rukave u klopu, zgadilo mi se...
seljankica @ 8.1.2010. 18:19
ja citala neki njen intervju u kojem kaze da nevoli kuhati sebi a ja nebi volila ni da meni bas kuha jos kad pocne lickati prste na tv
darina @ 13.1.2010. 19:35
Gledam emisiju iz Makedonije, porijetlom sam iz Slovacke. Kako bi mogla dobiti recepte iz emisije posle gledanja? prebrzo prolazi popis namirnica.
lora @ 9.2.2010. 18:46
Najviše volim kad mi počne spominjat kozju skutu, neke začine koje nisam čula da postoje i koji su skupi ko vrag, kao i puno sastojaka..a definitivno mi je najdraže kad počne praviti recept sa sastojcima kao sto su biftek i slične " jeftine namirnice"!!!!! ne znam samo ko moze praviti njezine recepte u današnje vrijeme..ja bi je zamolila da jednom za promjenu napravi nesto od namirnica koje su primjerice, u Konzuma na akciji i koje su prihvatljive svima!!!!!!!
mario @ 9.2.2010. 19:45
Agreed, agreed, agreed... moji gledaju tu emisiju redovito i svaki put kad pitam "Šta kuha?" ispade neka mudrolija koju moraš ići u neke specijalizirane dućan i prodat bubreg da bi kupio (osim ako naravno taj isti bubreg ne ide u neki od njenih recepata).
"Gratinirane kapesante i kapelunge s tostiranim pistacijama i maslacem s peršinom" Ye, rajt...
Svaki put očekujem da mi kažu da Ana sprema "Pohane zmajske oči u umaku od djevica i sve začinjeno dušama nevjernika"
alejandro @ 10.2.2010. 13:06
Kako bi mogla dobiti recepte iz emisije posle gledanja? prebrzo prolazi popis namirnica.
http://kodane.tportal.hr/
pepeu @ 3.3.2010. 11:43
Kako mozemo da dogemo do neki recept ovo na TV ide tako brzo pa se nemoze zapisati. Moze li mi tko pomoci?
mario @ 3.3.2010. 12:53
Kako mozemo da dogemo do neki recept ovo na TV ide tako brzo pa se nemoze zapisati. Moze li mi tko pomoci?
pepeu
Napisao je Alejandro gore već, odeš na ovo - http://kodane.tportal.hr/
stefany @ 4.3.2010. 21:52
ma meni ide na zivce ono njeno na kraju emisije ''
mmm fino''....ajme svaki put mi digne zivce sa tim

,moze li ona koji put prominit recenicu,i ono kad kaze..''sad cemo staviti malo maslinovog ulja..'' a stavi po litre ulja na jedno jelo,,a tek soli,,,
jana_banana @ 4.3.2010. 23:44
ma meni ide na zivce ono njeno na kraju emisije ''mmm fino''....
da, da... baš bi bilo zgodno da na kraju maslinozauljenog ručka kaže - fuj, bljek ... (malo pljucne i podrigne) ... al bit će bolje drugi put!
tu bi me definitivno kupila! 
ljubasa @ 13.3.2010. 12:50
Blini s dimljenim lososom uopće nisu blini, jer su puno manji i deblji od pravih blinov!!! To se zove "blinčiki" i za njihovu pripremu uopće nije obavezno hejdino brašno!
leilany_ri @ 14.3.2010. 17:04
hahaha...kako ste me svi nasmijali :D,slažem se sa svima!!! hehehe
justin3 @ 22.3.2010. 20:09
Evo kao prvo: gosp. Ana bi mogla znati da koromac ne postoji, to se u nasem lijepom hrvatskom jeziku zove komorac. Isto tako ne postoji izraz: zalimuniti. Kad se vec pojavljuje na tv mogla bi znati ili barem dobiti upute o pravorijeku ili pravopisu. Takodjer svrsetak s: mmmm super, je isto tako vec odavno potrosen.
Recepti su takodjer ponekad bez ikakovog smisla, a bojim se i ukusa. Ne kuha se sve s maslinovim uljem i cesnjakom. postoji puno ostalih sastojaka, a i zacina. Eto sve u svemu nije losa, ali mogla bi biti puno tocnija i bolja!
Tko zivi u inozemstvu zna i za bolje.
Pozdrav domivini
seljankica @ 22.3.2010. 21:27
Evo kao prvo: gosp. Ana bi mogla znati da koromac ne postoji, to se u nasem lijepom hrvatskom jeziku zove komorac. Isto tako ne postoji izraz: zalimuniti. Kad se vec pojavljuje na tv mogla bi znati ili barem dobiti upute o pravorijeku ili pravopisu. Takodjer svrsetak s: mmmm super, je isto tako vec odavno potrosen.
Recepti su takodjer ponekad bez ikakovog smisla, a bojim se i ukusa. Ne kuha se sve s maslinovim uljem i cesnjakom. postoji puno ostalih sastojaka, a i zacina. Eto sve u svemu nije losa, ali mogla bi biti puno tocnija i bolja!
Tko zivi u inozemstvu zna i za bolje.
Pozdrav domivini
justin3
a mi meni je najdraza da fraza 'mmm kako je fino" i automatski se ugase kamere da se stigne ispovracati...onda se kamere opet ukljuce da nam ona kaze laku noc...
vanjcek @ 7.6.2010. 21:15
Dobar dan
Prvo da vam se zahvalim da ste mi omogucili da komentiram emisiju KOD ANE
Prvo emisija je dobra ali sude je dozlaboga staro i unapetitlih jelo donekle dobro
mislim da bi se trebala da orjentira na nasu domacu kuhinju npr Purice sa Mlincima
i tako dalje puno pozdrava od Vanjceka
entina @ 14.9.2010. 22:51
fino Ane kuha i nije baš tako nebulozna, često pravi jako jedostavna jela. jedino...fali tu malo živosti...tužna mi je ona
pojava. :/
doom @ 15.9.2010. 1:48
meni osobno je gubljenje vremena ju gledati ..nista novo....rade pogledam veceru za 5 sa zenom i dobro se nasmijemo i vidimo dobrih recepta......moja ocjena je nategnuta dvojka!
55surprizes @ 29.10.2010. 18:54
dakle, emisija kod Ane je definitivno osvježenje - ambicija s kojom ona polazi u pravljenje svakog jela je više nego zarazna... Ne vidim tu ništa prekomplicirano. draga gospodo i gospođe u pripravu jela se treba uložiti i sebe i truda - novac se svakako troši.
Hranjenje ne mora nužno biti samo dio svakodnevne obaveze - može to biti i užitak kojim sebe i još ponekog usrećujemo. Kod Ane imamo priliku vidjeti jedan duhovit i suvremen način pripreme jela koji je najčešće i veoma jednostavan.
Vidim da je maslinovo ulje ovdje omražena namirnica, možda i zbog cijene - nađe se dosta jevtinijeg, a još uvijek kvalitetnog maslinovog ulja na policama supermarketa.. za početak jedite ga pomalo, nakapanog na svjež kruh dok se ne naviknete na specifičan okus i miris...
bubimir @ 6.11.2010. 11:34
meni osobno je gubljenje vremena ju gledati ..nista novo....rade pogledam veceru za 5 sa zenom i dobro se nasmijemo i vidimo dobrih recepta......moja ocjena je nategnuta dvojka!
doom
.. slazem se samo u mom slučaju dvojka je prevelika ocjena, stoga dajem nulu 0...