Ma u pravu je aya, naš prijenos Oscara je očaj, više se potrude komentirati haljine nego filmove.
Ne znam za ayu, no dok ona ne odgovori da se uguram u raspravu...
Što se mene tiče, ja isto volim i dodjelu, nekako mi je to tradicija i obično uzmem taj ponedjeljak slobodno. Da, sve je to kič, rijetko kad budem bez većih prigovora, ne gledam ih da vidim tko zaslužuje dobiti nagradu, već iz znatiželje tko će dobiti - to je jednostavno moja najdraža sapunica koja ima epizodu jednom godišnje i naprosto me zanima što će se dogoditi
Svi smo znali da će Green Book dobiti Oscara nakon dodjela, a da lista bude manja, naveo bih par stvari koje su mi se ove godine svidjele s dodjele:
1. Nije bilo voditelja i bilo je sasvim ok!
2. Pixar nije dobio Oscara. Pixar često dobije jer je Pixar, Incredibles 2 su dobri ali nisu odlični kao što je to bio prvi. Mirai mi je bio simpa ali je japanski crtić na dodjeli američkih nagrada pa ono...a Spiderman...eto, bolje nego Wreck it Ralph 2
3. Cold War nije dobio Oscara, što je bilo očekivano kada je Roma jedini strani film koji je bio nominiran i za najbolji. Cold War izgleda prekrasno i glazba je super, ali mi jako površan film
4. Olivia Colman je dobila Oscara, mislim da je njena uloga bila izazovna jer je trebala odglumiti jako djetinjastu i neurotičnu osobu koja je trebala izazvati suosjećanje
5. A Star is Born je barem dobio Oscara za pjesmu, meni je jedan od boljih filmova godine pa mi drago da je barem negdje nešto priznato, u području glazbe
6. Mali Ramek, tj. Rami Malek se raspao po podu