gorlock @ 5.1.2009. 17:35
Damn it Buzdovane! Kako ste me lako otpisali samo zato jer su me ovi kretenoidi dobro nasmijali. Jeftino, nema šta!
U svemu ostalome se slažem - neprimjeren termin, ljudski šljam od klijentele.... sve stoji! Ali, ja sam se tako dobro nasmijala zadnji put, da je to tražilo čistu desetku.
Osjećajte se slobodni izbrisati me s vaše teško dostižne liste prijatelja! 
crna_guja
Bog, ja se ne slažem sa Vašim stavovima o spomenutoj emisiji ali to ne znači da ne možemo biti prijatelji. Evo ja Vam šaljem zahtjev za prijatelja, moji pragovi tolerancije su vrlo visoki. Spomenutu emisiju ne gledam gledao sam jednom ili dvaput, vidio nije to za mene i ne gledam, ali iz "buzdovanovih" komentara vidim da on dobro prati emisiju a Vama drži predavanja. Bit će mi čast i privilegija biti Vaš prijatelj.

.
buzdovan @ 5.1.2009. 18:44
Buzdovan i Crna_guja su stari prijatelji, a pišemo i komentiramo već godinama na mnogim forumima. 
Ovo s Trenutkom istine je bila naša interna zajebancija na račun spomenute emisije.
No, neki koji "brzo kontaju" i imaju "visok prag tolerancije" ovaj su puta podbacili. Ništa čudno...
Inače, upravo je obrnuto. Ja nisam pogledao niti jednu emisiju, a sadržaj mi prepriča nitko drugi do Crna_guja! 
crna_guja @ 5.1.2009. 19:03
Buzdovan i Crna_guja su stari prijatelji, a pišemo i komentiramo već godinama na mnogim forumima. 
Ovo s Trenutkom istine je bila naša interna zajebancija na račun spomenute emisije.
No, neki koji "brzo kontaju" i imaju "visok prag tolerancije" ovaj su puta podbacili. Ništa čudno...
Inače, upravo je obrnuto. Ja nisam pogledao niti jednu emisiju, a sadržaj mi prepriča nitko drugi do Crna_guja! 
buzdovan
Jaaaa? Prepričavam Trenutak istine?!
Ni u snu!
Gorlock! Zahtjev će biti prihvaćen!
franz @ 5.1.2009. 20:17
.. dr buzdovan....
.. nicht das gelahmt Herz! alles gut!
franz
gorlock @ 5.1.2009. 23:31
No, neki koji "brzo kontaju" i imaju "visok prag tolerancije" ovaj su puta podbacili. Ništa čudno... buzdovan
Dr. "buzdovan" ja ne "kontam" (čitaj razmišljam) iako mi je prag tolerancije vrlo visok ne znam jeli dovoljno visok da bi Vas uvrstio među svoje prijatelje.
Ne tako davno dotakao sam se teme Vašeg "avatara" uz iznimku da sad mislim da ste vrlo obrazovan neandertalac.
u prilogu slika....... 
mislim da bi Vam i tekst mogao odgovarati, Vašem profilu.
moki @ 11.1.2009. 11:29
Po meni u trenutku istine leži neka prijevara jer uvijek oko istog broja pitanja svatko ispadne nakon sveg što je izbrbljao za sebe (npr. da je peder,nosi žensko doljnje rublje itd.)...
vigica @ 3.2.2010. 7:54
Hvata me mučnina od te emisije,koju sam gledala par puta na početku.Ne znam koja bi to lova trebala biti u pitanju da se daš tako javno dobrovoljno silovati-sigurno su neki sado-mazo.Bljak!
kristijan sever @ 10.6.2015. 13:32
Ovo je jedna od najgorih emisija koju sam ikada vidio. Hvala bogu da to više ne puštaju. U tom showu je najvažnije da priznaješ svoje privatne stvari, da drugima povrijediš osječaje samo radi novaca, a pitanja su pre intimna i pre glupa. Stvarno ne znam kome se ovo da gledati. Još tu istinu moraš priznati pred cijelom Hrvatskom zato što to svi u HR gledaju. 1/10.
yuma @ 13.7.2015. 0:11
Srećom, emisija je ukinuta. Nažalost, reprizira se.
Odurno je kaj je uopće ikad pokrenuta, super je kaj evo svi na ovom forumu iskazuju gnušanje njome. Znači, ugodno sam iznenađena 🙌👧👱
bearfoot @ 14.7.2015. 11:43
ne razumijem to opće zgražanje nad emisijom...emisija je, čak i više nego neke ostale emisije na hrvatskim dalekovidnicama, vrlo poučna sa socijalnog aspekta i puno se iz nje može naučiti o ljudima koji nas okružuju i s kojima živimo..
yuma @ 14.7.2015. 14:28
Bearfoot, točno. Ipak, što mogu naučiti a da već ne znam iz svakodnevnog života? Iole iskusna osoba zna da smo ljudska bića: odurni, lažljivi, škrti, amoralni, pohlepni, promiskuitetni, licemjerni, neodgojeni... Kaj sad, iskreno, gledajući emisiju jedino razmišljam ne o tome kakvi su sve ljudi koji me okružuju, već o tome kako se osjećaju bližnji TE OSOBE na stolcu, ništa drugo...
Ta je emisija zanimljivija psihijatrima i psiholozima vjerojatno, ma može i sociolozima. Ali prave životne vrijednosti i pouke za prosječnog a kamoli natprosječnog gledatelja u njoj zapravo - i nema...
bearfoot @ 14.7.2015. 15:36
baš nisam mislio trošiti dalje riječi na ovo smeće tipa nova i rtl...bilo je to više trolanje, ali jedno je znati, a drugo je stvarno vidjeti ili doživjeti takvu osobu...vidjeti čovjeka koji riječi i djelom uobličuje navedene pridjeve, to je vrijedno iskustvo...bližnji ih vjerovatno dobro poznaju, ali postavlja se i pitanje motiva i cilja takvog izlaganja kao i upletenosti režije u cijeli koncept pa i kontekst....