Pored Mislava Bage i još nekolicine zbilja dobrih novinara ,koji bi da je normalnost i razumnost prevaga u odnosu na ulizice vodili HRT, nažalost zbilja je surovo drugačija(ej Hloverka postala glavna urednica, al da dušu ne ogriješim zbilja je odlično vodila emisiju "otvoreno" i to je njen maximum).
Sam sam se opeko grdeći Milića, jer je očigledno miljenik velikog dijela gledateljstva diljem Lijepe Naše.
Ovaj bivši beograđanin je doista nekoć bio talentiran novinar, koji je još iz beogradskih dana obećavao veliku karijeru i bez obzira na rat, preseljenje u ZG preko Sarajeva, traumatsko brzopotezno učenje Hrvatskog Jezika(koji nikad nije svladao, jer srbijanska ekavica je toliko daleko miljama i miljama od Hrvatskog jezika, pogotovo onaj iritirajući bg akcent ) Goran je ipak napravio karijeru(vjerojatno ni u snu se nije nadao da će to biti u ZG-u).
Znam da ću opet iritirati mnoge forumaše, ali njegova uspješna karijera "velikog hrvatskog novinara" je vrhunac ulizivačkog novinarstva po čemu je HRT prepoznatljiv od samog početka.
Na koncu malo o Goranovom putopisu.Emisija sa velikim novcima, a zauzvrat vrlo malo prirodnih ljepota zemalja koje posjećuje, a hrpetina bezveznih dijaloga i monologa(najvažnije je da naš Goran u svakoj zemlji pronađe bar jednog Hrvata i ode pola emisije na razgovor, jer naš Goran dok je živ mora dokazivati svoju ljubav prema Hrvatskoj.(ironija je u tome što ga je gledateljstvo odavno prihvatilo, kao da je rastao u Zagorju , ali velim vam ekavština je neizlječiva bolest za osobu koja živi u gradu podno Sljemena i još je javni djelatnik.
jovil
he, he........ 
Radije bi gledao kao što gledam neku seriju Discovery na RTL-u sihroniziranu, nego Idemo na put sa spomenutim gospodinom i još plaćao pretplatu za taj program.